Solibri is een onmisbare tool tijdens het BIM-proces. Deze software geeft u inzicht in de kwaliteit van uw model én legt issues tot in detail bloot, voordat er ook maar één steen is gebouwd. U kunt met Solibri modellen van verschillende disciplines samenvoegen en geavanceerde controles uitvoeren die verder gaan dan eenvoudige clash detecties. Daarbij voorziet u met Solibri alle betrokken partijen, zowel op kantoor als op de bouwplaats, van de benodigde data en rapporten.

De voordelen van Solibri

 

  • Herken vroegtijdig problemen
    Door modellen van verschillende disciplines te combineren en geavanceerde controles uit te voeren op het samengestelde model aan de hand van BIM-vereisten en voorschriften, worden problemen vroegtijdig herkent.

  • Consistente- en gevalideerde data
    Met Solibri voorziet u alle partijen, zowel op de bouwplaats als op het kantoor, van consistente en gevalideerde data gedurende het hele ontwerp- en bouwproces.

  • Vereenvoudig en automatiseer processen
    Vereenvoudig en automatiseer uw gehele workflow van begin tot eind door gebruik te maken van Solibri.

Voor wie is Solibri interessant?

De Solibri software is interessant voor iedereen die gegevens uit een 3D (BIM) model wil halen en/of deze gegevens willen beoordelen op juistheid. Denk hierbij aan gebouweigenaren, projectmanagers, bouwkostendeskundigen, calculators en architecten.

Onze Solibri cursussen

Wij verzorgen diverse Solibri cursussen die zowel klassikaal als virtueel te volgen zijn: 

Juiste tools, voor de juiste mensen

Foutloos bouwen

Solibri brengt kwaliteitsborging naar een hoger niveau en zorgt ervoor dat de informatie naadloos doorloopt van het ontwerp tot de bouw. Foutloos bouwen is hiermee de toekomst!

Solibri versies: ieder met eigen kracht en mogelijkheden

Solibri is beschikbaar in drie varianten: Solibri Office, Solibri Anywhere en Solibri Site. Iedere versie heeft haar eigen kracht en mogelijkheden. Maar welke Solibri versie gebruikt u voor welke fase in BIM? U leest het in onze blog.

In de praktijk

We zijn trots op onze klanten en de projecten die we voor ze mogen uitvoeren. Lees hier meer over onze expertise en diensten in de praktijk.
Rutmer Visser
Rutmer Visser, Salesmanager

Meer weten over Solibri?

Ik help u graag verder!