Het stroomlijnen van informatie en processen is cruciaal om kwaliteit te kunnen bieden en te waarborgen. De consultants van Cadix ondersteunen engineers met ontwerpoplossingen, maar bekijken ook hoe ontwerpprocessen en workflows kunnen worden geoptimaliseerd en geautomatiseerd. Onze diensten zijn te allen tijde volledig afgestemd op uw organisatie, werkwijze en behoeften. Onze focus ligt op efficiënt werken, workflows vereenvoudigen en data overzichtelijk en gemakkelijk beheren.

In de praktijk

We zijn trots op onze klanten en de projecten die we voor ze mogen uitvoeren. Lees hier meer over onze expertise en diensten in de praktijk.

Autodesk Vault

Door de snelle toename van de hoeveelheid engineerdata wordt het beheren van deze data steeds complexer. Het kost engineers steeds meer tijd om de juiste informatie beschikbaar te krijgen. Door het implementeren van Product Data Management (PDM) kunt u de snelle toename van de engineeringsdata beheersbaar maken. Hiermee beschikt u sneller over de juiste informatie en wordt tijdverspilling voorkomen.

Wat zijn de voordelen van Vault?

  • Naadloze Autodesk CAD-integratie
  • Voorkom faalkosten en bespaar tijd door geavanceerde zoekmogelijkheden
  • Gezamenlijk ontwerpen op verschillende locaties
  • Eenvoudig gegevens hergebruiken
  • Geautomatiseerd revisiebeheer
  • Koppeling met bedrijfssystemen
Ontdek meer

Bespaar tijd door processen te automatiseren

Ondanks zeer krachtige 3D software, zoals Autodesk Inventor, zijn sommige ontwerpprocessen en repeterende handelingen binnen de werktuigbouw en maakindustrie toch tijdrovend. Met geavanceerde technieken van 3D CAD/CAM software en met behulp van PDM- en PLM softwaresystemen kunnen routinematige taken geautomatiseerd worden en processen worden gestroomlijnd. Hiermee kunnen organisaties veel tijd besparen en de productiviteit verhogen. Denk hierbij aan het maken van koppelingen tussen verschillende softwarepakketten (ERP, PDM en PLM), maar ook aan slimme plug-ins voor het maken van berekeningen of het automatiseren van repeterende handelingen. Verder kunnen klantspecifieke bibliotheken ook helpen bij het verkorten van het ontwerp- en productieproces.

Wilt u ook taken automatiseren om slimmer te werken en tijd te besparen? Cadix helpt u graag vooruit. Wij brengen voor bedrijven in beeld waar kansen liggen en ondersteunen in de ontwikkeling en implementatie hiervan.

Rutmer Visser
Rutmer Visser, Salesmanager

Ook efficiënter werken?

Neem gerust contact met mij op. Ik help u graag verder.