Iedereen leert op zijn of haar eigen manier en iedereen heeft een eigen leerbehoefte. Daarom werkt Cadix met verschillende leervormen en alles daar tussen in. Op deze manier sluiten wij aan bij de verschillende leerbehoeften en leerstijlen van onze cursisten.

Klassikale cursus

Een klassikale cursus is een mix van klassikale theorie, individuele praktijkopdrachten en persoonlijke begeleiding van een ervaren trainer. U deelt kennis en ervaringen met medecursisten en helpt elkaar vooruit.

Voor een klassikale cursus hanteren wij een groepsgrootte van 2 tot maximaal 12 deelnemers. Onze trainers hebben niet alleen vakinhoudelijke kennis, maar ook bewezen didactische vaardigheden. We maken steeds de koppeling tussen de theorie en de praktijk. Wat u vandaag leert, kunt u morgen al toepassen in uw werk. Door samen met vakgenoten te leren, leert u bovendien nieuwe mensen kennen én geeft het u inspiratie. Cadix beschikt over meerdere trainingslocaties door heel Nederland. Er is dus altijd een leslocatie bij u in de buurt.

Virtual Classroom cursus

Heeft u niet de mogelijkheid om een training klassikaal te volgen? Dat is geen probleem! Virtual Classroom biedt namelijk een flexibele oplossing voor het volgen van een klassikale cursus of instructie op ‘afstand.’ Met Virtual Classroom kunt u de training thuis of op de werkplek volgen. Zo hoeft u dus niet te reizen en kunt u de training volgen in uw eigen vertrouwde omgeving.

Bij Virtual Classroom staat u via een audio- en videoverbinding rechtstreeks in contact met de trainer en de medecursisten. Tijdens de cursus heeft u de mogelijkheid virtueel uw hand op te steken, vragen te stellen aan de trainer en aan de andere cursisten. Verder kan de docent uw scherm tijdelijk over te nemen, om u daarmee nog beter te kunnen ondersteunen.

Maatwerkcursus

Heeft u behoefte aan een CAD cursus die geheel op uw wensen en eisen is afgestemd? Kies dan voor een maatwerk training. Aan een maatwerktraining gaat een zorgvuldige analyse van uw vraagstelling en een uitgebreide intake vooraf. U bepaalt, samen met ons, de inhoud, het tijdstip en de tijdsduur van de opleiding of training. Een maatwerktraining kan klassikaal op een locatie naar keuze of online plaats vinden.

Beschikt u niet zelf over systemen, dan kunt u gebruik maken van ons mobiele leslokaal.

E-learning

Autodesk CAD trainingen zijn óók volledig als e-learning te volgen. Met onze e-learning mogelijkheden heeft u waar en wanneer u maar wilt toegang tot de cursus. U leert in uw eigen tempo, kunt zelf bepalen hoeveel tijd u aan een onderwerp besteedt en het leermateriaal kan gemakkelijk in ‘brokjes’ worden verdeeld, waardoor u de stof beter naar eigen behoefte kunt opnemen. Ook is het mogelijk dat u alleen dátgene leert waar u behoefte aan heeft.

Met e-learning leert u waar én wanneer u dat wilt. Onze e-learning modules zijn daarbij ook prima te gebruiken als naslagwerk bij een klassikale cursus.

Blended Learning

Blended learning is een combinatie van klassikaal leren en e-learning met intensieve begeleiding. Blended leren bij Cadix biedt u de mogelijkheid uw tijd veel flexibeler in te delen om de gewenste kennis op te doen. Bij blended leren blijft een stukje zelfdiscipline gevraagd worden, maar Cadix helpt u om ‘bij de les’ te blijven.

Een beetje zelf, en toch gecoacht en getraind!
Bij het blended leerprogramma van Cadix krijgt u de beschikking over het lesmateriaal van Cadix. Aan de hand van dit lesmateriaal doet u een gedeelte als zelfstudie. Daarnaast krijgt u een aantal dagen klassikaal les van een gekwalificeerde trainer. Samen met andere medestudenten kunt u dan ook eventuele vragen of problemen die u hebt ondervonden bij de e-learning bespreken met de trainer. Het blended leerprogramma biedt u dus veel flexibiliteit. Tegelijkertijd geeft het u de zekerheid dat u tijdens de klassikale momenten door onze docenten gecoacht en getraind wordt.

Werkplekbegeleiding

Soms is een klassikale cursus onvoldoende toereikend om optimaal van de CAD software gebruik te (blijven) maken. Een werkplekbegeleiding door één van onze ervaren docenten is dan de juiste oplossing. Een werkplekbegeleiding vindt plaats in uw eigen werkomgeving en op de momenten die u het best passen. Samen met u bepalen wij vooraf hoeveel tijd er besteed wordt aan de werkplekbegeleiding. Ook wordt bepaald welke onderdelen er worden behandeld. Op deze manier ontstaat er een optimale begeleiding, waarbij u precies leert wat u nodig hebt.

Werkplekbegeleiding biedt een uitkomst om de theorie in de praktijk toe te passen. Doordat de productspecialisten met u meedenken en advies verstrekken, leert u efficiënt(er) gebruik te maken van de software.

Harold Kramer
Harold Kramer, Accountmanager

Weet u niet welke leervorm het beste bij u past?

Of wilt u graag meer weten over een instructie op afstand? Wij adviseren u graag over de verschillende mogelijkheden.