Vault Basic kennissessie, zeer geslaagd!| Cadix

Vault Basic kennissessie

Vault Basic kennissessie, zeer geslaagd!

Tegenwoordig neemt de hoeveelheid engineering data toe omdat er alsmaar meer in 3D wordt gewerkt. Het beheren van deze data wordt steeds complexer. Daarbij wordt het terugvinden van data steeds moeilijker en onduidelijkheid omtrent versies brengt ergernissen met zich mee. Gelukkig biedt Autodesk Vault Basic, gratis datamanagement software, dé oplossing voor het structuren van engineering data en het beheersen van bijbehorende versies. Op donderdag 21 november heeft Cadix diverse werktuigbouwkundigen geïnformeerd over de voordelen van Vault Basic middels een gratis kennissessie.

Werken met Vault Basic

Tijdens de Vault Basic kennissessie heeft Vault specialist Mechiel van Valen getoond hoe Vault werkt, hoe het kan worden toegepast binnen Inventor en AutoCAD projecten en wat de toegevoegde waarde is voor de organisatie. Tijdens de sessie zijn de deelnemers ook zelf aan de slag gegaan met Vault Basic. Ze hebben gezamenlijk gewerkt aan een Inventor samenstelling, welke opgeslagen was in de Vault Basic. Op deze manier hebben de deelnemers zelf kunnen ervaren hoe eenvoudig en tijdbesparend het werken met Vault Basic is.

Gedurende het evenement kregen de deelnemers de mogelijkheid zelf de toepassingsmogelijkheden van Virtual Reality te ervaren. De deelnemers konden zelf de Virtual Reality bril opzetten om zo door een Inventor model te wandelen en interessante onderdelen van het model van dichtbij te bekijken.

Na afloop van de kennissessie is onder het genot van een hapje en een drankje de opgedane Vault Basic kennis en ervaring onderling gedeeld.

Deelnemers zelf aan de slag met Vault Basic
Deelnemers zelf aan de slag met Vault Basic

Tevreden deelnemers

Uit de gesprekken die na afloop van het evenement zijn gevoerd is gebleken dat de kennissessie zeer waardevol was. “Ik weet nu wat de voordelen van Vault Basic zijn en wat dit voor onze organisatie kan betekenen”, vertelt één van de deelnemers enthousiast. Meerdere deelnemers hebben daarbij aangegeven interesse te hebben in een vrijblijvend gesprek over het implementeren van de Vault Basic. Cadix kijkt terug op een zéér geslaagde middag.

Foto-impressie Vault Basic kennissessie