Tools for Revit

Haal nog meer uit dit krachtige softwarepakket voor architectuur, bouw, constructie, installatie- en civiele techniek. Vereenvoudig taken, verminder fouten en werk sneller (samen) aan een optimaal ontwerp met onze slimme add-on toolbox.

Toolbox for Revit

Tools for Inventor

Benut dit krachtige softwarepakket voor product- en werktuigbouwkundig ontwerpen nu nog beter. Vereenvoudig en versnel taken, verminder fouten en werk overzichtelijk (samen) aan een optimaal ontwerp met de nuttige functionaliteiten van de add-on toolbox.

Toolbox for Inventor

Daarom kiezen bedrijven voor de Toolboxes van Cadix:

Proces optimaliseren

totale efficiency van verkoop via slim ontwerp naar oplevering

Versnellen is besparen

tot 85% in ontwerp- en doorlooptijden

Faalkosten verminderen

minder routineklussen, eenvoudiger delen en samenwerken

Organisatie ontwikkelen

nu starten is direct besparen en uw klant nog beter van dienst zijn. Gebruik vrijgekomen tijd voor nieuwe ontwikkelingen.

Applicatie op maat?

Denkt u dat uw werkzaamheden voor een deel geautomatiseerd kunnen worden, maar weet u niet precies hoe en waar te beginnen? Bent u de repeterende en foutgevoelige handelingen beu en wilt u tijd vrijmaken voor meer uitdagende taken en ontwerpen? Cadix is dagelijks bezig met het optimaliseren van werkprocessen in de bouw, civiele techniek en werktuigbouw. Ook uw organisatie helpen wij graag vooruit. Wij denken met u mee en ontwikkelen organisatiespecifieke applicaties die het ontwerpproces een stuk sneller, eenvoudiger en leuker maken.

Lees meer over productconfiguratoren op APS en bekijk welke oplossingen wij voor andere klanten hebben ontwikkeld en geïmplementeerd.

 

 

Rutmer Visser
Rutmer Visser, Salesmanager

Ook versnellen en besparen?

Ik kijk graag samen met u naar de mogelijkheden in uw situatie. Of het nou gaat om een demonstratie van de Toolbox of wellicht om een maatwerkapplicatie, neem vrijblijvend contact met mij op!