• Heb jij interesse in / affiniteit met IT, bouw of industrie?

  • Ben je benieuwd naar jouw ontwikkelkansen in een professionele, groeiende onderneming?

  • Wil jij kunnen rekenen op prettige collega's, een prima salaris, pensioenregeling en uiteraard alle voorwaarden om je werkdag goed te laten verlopen, zoals moderne apparatuur en een fijne werkplek in Drachten of Utrecht?

    Lees dan snel verder!

Ontwikkelkansen

Met een team van gepassioneerde vakspecialisten levert Cadix oplossingen voor het ontwerpen, beheren en delen van informatie in de bouw, werktuigbouw en infra. We werken aan een duurzame relatie met onze klanten door middel van vakkennis en een klantgerichte instelling.

Wij nodigen collega's uit om elkaar te blijven prikkelen met nieuwsgierige vragen of creatieve ideeën. Door samen continu te werken aan het succes van onze klant en de groei van Cadix, werk je automatisch ook aan je eigen ontwikkeling. In onze open en informele werkomgeving is een uitdagend carrièreperspectief voor gemotiveerde mensen vanzelfsprekend.


Laten we kennis maken!

Wie wij zijn

Professioneel en betrouwbaar. Een hecht team dat samen werkt aan uitdagende projecten en op de hoogte is van de nieuwste technieken. Om deze kwaliteit te kunnen leveren vinden wij het belangrijk dat onze mensen lekker in hun vel zitten en plezier hebben in hun werk. Er is dan ook veel ruimte voor persoonlijke groei en ambities. Of je nu stage bij ons loopt, starter of een ervaren professional bent: elk gezicht telt.

Benieuwd naar onze gezichten? In 'Liefde voor het vak' vertellen enkele collega's je over hun ambities, waarom ze doen wat ze doen en waar ze elke keer weer energie van krijgen.

Lees hier de verhalen

Wat wij doen

Als Cadix helpen wij onze klanten in de bouw, werktuigbouw en techniek bij het versnellen en verbeteren van ontwerpprocessen en digitale modelleertechnieken. Dat doen wij al 25 jaar vol enthousiasme, en altijd met maar één doel: het geven van adviezen en opleveren van softwareoplossingen waar onze klant écht iets aan heeft. Met onze kennis bieden wij de klant een aantoonbare voorsprong.

Dit begint met ontwikkeling van kennis en vaardigheden bij de klant. De kracht van de juiste ontwerpsoftware wordt namelijk pas goed benut als medewerkers hier optimaal mee kunnen werken. Daarnaast leveren wij ontwerpoplossingen, en begeleiden wij organisaties bij het optimaliseren, automatiseren en borgen van complexe workflows en processen.

Neem een kijkje bij recente projecten

Er is altijd ruimte in ons team voor groei en nieuwe inzichten.

Heb je een vacature gezien die je aanspreekt, of wil je vrijblijvend eens kennis met ons maken? Laat het weten!


Luuk Huisman
Luuk Huisman, Directeur

Benieuwd naar werken bij Cadix?

Neem meteen contact met mij op!