Met meer dan 25 jaar relevante ervaring helpt Cadix klanten met het verbeteren van de ontwerpprocessen. Dit doen wij door de inzet van onze kennis en toonaangevende ontwerpsoftware van onder andere Autodesk, om zo de processen te versnellen en te verbeteren.

Door de uitgebreide marktkennis van onze professionals en de focus die zij hebben, is Cadix in staat om passende pragmatische oplossingen te bedenken en te realiseren, waarbij wij streven naar een lange en duurzame relatie met klanten, professionals en partners.

Nuchtere aanpak

Cadix heeft een nuchtere aanpak. We brengen elk vraagstuk terug tot de kern. We kijken wat er echt aan de hand is en gaan er dan mee aan de slag, op een heel praktische manier. Met onze concrete adviezen kunt u aan de slag en als u wilt, helpen we u daarbij. Waarom? Omdat we u graag advies geven, maar nog liever zien dat het advies ook echt tot verbetering leidt.

We doen geen dingen die niet nodig zijn, maar doen wel alles wat er nodig is om werkprocessen te verbeteren

Luuk Huisman, Directeur

Locaties

Wij werken vanuit twee goed bereikbare vestigingen in Utrecht en Drachten. Twee inspirerende omgevingen om mooie oplossingen voor onze klanten te bedenken en te realiseren. Verspreid over Nederland beschikken wij over opleidingslocaties, zodat u niet ver hoeft te reizen voor een training.

Wij stellen ons alvast aan u voor: 

Team Cadix