Werkvoorbereider / Tekenaar › Cadix

Werkvoorbereider / Tekenaar

Functie: Werkvoorbereider / Tekenaar
Locatie: Regio Drenthe
Aantal uren: tijdelijk fulltime

Functieomschrijving:

Voor onze opdrachtgever, die specialist is in bodemonderzoek, zijn wij op zoek naar een ervaren werkvoorbereider / tekenaar civiele techniek. Het betreft een tijdelijke functie.

Als werkvoorbereider bereid jij samen met de projectleider de veldwerkinstructies voor. Ook stel je de werklocatie vast en maak jij op welke acties en materialen benodigd zijn voor de opdracht. De informatie lever je aan volgens de geldige normen en wetregelgeving. Daarnaast verwerk jij de meetgegevens van het landmeetapparatuur, grondradar en/of andere inmeetapparatuur. Je maakt vanuit de gegevens veldwerkschetsen, -notities en formulieren. Als eindproduct lever jij een correcte tekening op volgens de ingewonnen informatie.

De geschikte kandidaat is een echte aanpakker die nauwkeurig en accuraat is. Je bent daarbij klant- en resultaatgericht, zonder de kwaliteit uit het oog te verliezen.

Gewenste vaardigheden en deskundigheid:

  • Je bent in het bezit van een opleiding MBO Civiele Techniek.
  • Je beheerst gevorderde kennis van AutoCAD en ArcGis Microstation.
  • Goede en effectieve mondelinge communicatie met veldwerkers en projectleider t.a.v. afstemmingen en signaleringen.
  • Je kunt zelfstandig werken en hebt een proactieve werkhouding.
  • Betrouwbaar, kwaliteitsbewust, loyaal, resultaatgericht, flexibele opstelling vanwege verschillende aard van opdrachtgevers en technische voorschriften.