Bouw en architectuur

Bouw en architectuur

Bouw en architectuur

Met een team van gepassioneerde vakspecialisten worden dagelijks de meest uiteenlopende bouw gerelateerde vraagstukken opgelost. Door de uitgebreide productkennis van onze professionals is Cadix in staat om uitstekende oplossingen te bedenken én te realiseren!

De oplossingen die wij bieden zijn gebaseerd op BIM: Building Information Model. Of anders gezegd: Gebouw Informatie Model. Hiervoor wordt gebruik gemaakt van Revit en Navisworks. Dit is dé oplossing om alle relevante informatie gedurende het hele bouwproces met uw ketenpartners te delen,  te gebruiken en te beheren.

Met behulp van de oplossingen van Cadix is het eenvoudig om Revit projecten te delen en te beheren met architecten, aannemers, ingenieursbureaus en installateurs die ook Revit gebruiken. Daarbij wordt meer controle verkregen over BIM projecten en kan beter samen gewerkt worden. Ook worden faalkosten gereduceerd.

Cadix adviseert dagelijks klanten bij het gebruik van Bouw gerelateerde ontwerpsoftware. 

Wat doen wij?

Cadix heeft meer dan 20 jaar ervaring met toonaangevend ontwerpsoftware. Op het gebied van bouw en architectuur bieden wij diverse vormen van dienstverlening aan. 

'Een groot voordeel? Met Revit heb je de mogelijkheid om meer informatie aan je model toe te voegen, denk aan materiaal eigenschappen, oppervlaktes en hoeveelheden.'

Gerard Heerink

- MVRDV

Bekijk de complete case

‘De kennis en ervaring van Cadix staan borg voor het verbeteren en optimaliseren van uw bedrijfsprocessen’

Deze Autodesk software passen wij toe in onze oplossingen en trainingen: