Civiel › Cadix

Civiel

Civiel

Cadix biedt ondersteuning en expertise aan uw projectteams om sneller hoogwaardige transport-, nieuwbouw- en milieuprojecten te leveren. Dankzij de civiele producten van Autodesk, die klaar zijn voor de BIM-oplossing, kunnen wij diverse oplossingen bieden.

Dagelijks worden civiele ingenieurs geconfronteerd met vele professionele uitdagingen zoals een verhoogde economische druk, focus op duurzaamheid of tijdig opleveren van projecten. Deze uitdagingen kunnen worden aangegaan door middel van BIM (Building Information Modelling).

De BIM oplossing helpt civiele ingenieurs, landmeters, ontwerpers en tekenaars bij het vergroten van hun productiviteit. Daarbij kunnen project hierdoor beter worden afgestemd en er kunnen betere resultaten worden geleverd aan de klant.

'Vergroot de productiviteit van uw ingenieurs, landmeters, ontwerpers en tekenaars'

Wat doen wij?

Of het nu gaat over de verwerking van landmeetkundige inwinningen, het ontwerp van wegen, rioleringen, taluds of andere volume objecten (denk aan bouwputten, dijken e.d.), Cadix biedt altijd een passende oplossing. Onze specialisten beschikken over de juiste kennis om diverse oplossingen in de civiele branche te realiseren.

'Met alleen Revit komen wij er niet, maar in combinatie met Civil 3D kunnen we eigenlijk alle viaducten efficiënt modelleren'

Jeffrey van Tol is net als  veel modelleurs enthousiast over de capaciteiten van Revit. Het softwareprogramma is eigenlijk geschreven voor de bouwsector, maar tegenwoordig wordt het ook veel gebruikt voor modelleerwerk in de civiele bouw.  

Jeffrey van Tol, BIM engineer

- Mobilis

Bekijk de complete case

De oplossingen die Cadix biedt zijn gebaseerd op onder andere: