Bespaar tijd & verhoog uw productiviteit

Hoewel Inventor zeer krachtige ontwerpsoftware is, zijn sommige processen en repeterende handelingen toch tijdrovend. Met de slimme add-ons van Cadix worden routinematige taken geautomatiseerd en processen gestroomlijnd. Hiermee bespaart u veel tijd en wordt uw productiviteit verhoogd. De apps uit de Toolbox zijn perfect afgestemd op Inventor en zijn hiermee een waardevolle toevoeging aan het softwarepakket.

Probeer de Toolbox 14 dagen gratis!

Wilt u kennismaken met de Toolbox van Cadix? Dat kan! U kunt de Toolbox 14 dagen gratis uitproberen. Daarna kunt u besluiten de applicatie aan te schaffen. De Toolbox kost slechts € 275,- per jaar, per Inventor licentie.

Applicatie op maat?

Denkt u dat uw werkzaamheden geautomatiseerd kunnen worden, maar weet u niet waar te beginnen? Cadix is dagelijks bezig met het optimaliseren van werkprocessen in de werktuigbouw en helpt ook u graag vooruit. Wij denken met uw mee en ontwikkelen klantspecifieke applicaties die het werken binnen Inventor eenvoudiger maken.

De Inventor Toolbox aanschaffen?

Klik hier om uw gegevens achter te laten. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Meer weten over de Cadix tools?

Neem gerust vrijblijvend contact met ons op. Wij verzorgen korte demo’s waarin u alle ins en outs leert kennen van onze handige tools.

Bryan Buijs
Bryan Buijs, Accountmanager Mechanical

Neem contact op met mij!

Ik vertel u graag meer over de Inventor Tools!