Bespaar tijd & verhoog uw productiviteit

Hoewel Inventor zeer krachtige ontwerpsoftware is, zijn sommige processen en repeterende handelingen toch tijdrovend. Met de slimme add-ons van Cadix worden routinematige taken geautomatiseerd en processen gestroomlijnd. Hiermee bespaart u veel tijd en wordt uw productiviteit verhoogd. De apps uit de Toolbox zijn perfect afgestemd op Inventor en zijn hiermee een waardevolle toevoeging aan het softwarepakket.

Welke slimme add-ons bevat de Toolbox?

Bekijk hier een overzicht van alle functionaliteiten van de verschillende add-ons.

Probeer de Toolbox 14 dagen gratis!

Wilt u kennismaken met de Toolbox van Cadix? Dat kan! U kunt de Toolbox 14 dagen gratis uitproberen. Daarna kunt u besluiten de applicatie aan te schaffen. De Toolbox kost slechts € 275,- per jaar, per Inventor licentie.

Applicatie op maat?

Denkt u dat uw werkzaamheden geautomatiseerd kunnen worden, maar weet u niet waar te beginnen? Cadix is dagelijks bezig met het optimaliseren van werkprocessen in de werktuigbouw en helpt ook u graag vooruit. Wij denken met uw mee en ontwikkelen klantspecifieke applicaties die het werken binnen Inventor eenvoudiger maken.

Wilt u de Inventor Tool aanschaffen?

Klik hier om uw gegevens achter te laten. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Meer weten over de Toolbox van Cadix?

Neem gerust vrijblijvend contact met ons op. Wij verzorgen korte demo’s waarin u alle ins en outs leert kennen van onze handige tools.

Luuk Huisman
Luuk Huisman, Directeur

Neem contact op met mij!

Ik vertel u graag meer over de Inventor Tools!