U kopieert uw actieve ontwerp rechtstreeks vanuit Inventor en kunt met de Copy Design Tool bestanden en tekeningen (IDW/DWG) automatisch óf handmatig hernoemen. Ook migreert u gemakkelijk de bestanden naar de huidige release. Inventor beschikt zelf ook over een kopieertool, maar de Copy Design Tool van Cadix werkt volledig in de Inventor omgeving en is veel uitgebreider. Zo biedt het bijvoorbeeld een extra zoekfunctie, zodat er nooit onderdelen vergeten worden mee te kopiëren.

Tevens biedt de add-in u de mogelijkheid om te bepalen of u onderliggende tekeningen wel of niet mee wilt kopiëren en maakt u met de Copy Design applicatie bestandsnamen aan met behulp van een nummergenerator. Dit biedt u meer vrijheid en structuur tijdens het hernoemen van bestanden. En dit alles zorgt voor veel gemak, controle en structuur.

Welke voordelen biedt de Copy Design Tool?

Sneller en efficiënter

U bespaart u tijd en werkt sneller en efficiënter.

Volledig in controle

U bent volledig ‘in controle’ over de kopieën.

Minder handmatig

U hoeft minder handmatige werkzaamheden te doen.

Copy Design aanschaffen?

De Copy Design is onderdeel van de Inventor Toolbox. Deze Toolbox bevat slimme add-ons die routinematige taken automatiseert en processen stroomlijnt. De betreffende apps zijn volledig afgestemd op Inventor en zorgen ervoor dat uw productiviteit verhoogd wordt.

Luuk Huisman
Luuk Huisman, Directeur

Vragen over de Copy Design Tool?

Neem gerust contact met mij op!