Het is binnen Vault Professional mogelijk een koppeling met uw ERP systeem te maken. Een ERP systeem verbindt al uw bedrijfsprocessen, evenals de opgeslagen CAD bestanden in Vault. Het voordeel hiervan is dat deze informatie beschikbaar is vóór iedere medewerker. Calculators, werkvoorbereiders, maar ook magazijnmedewerkers of andere bevoegden kunnen dankzij een ERP koppeling met Vault Professional gemakkelijker informatie verkrijgen, delen en/of gebruiken.

Wat zijn de voordelen van Vault Professional?

Goede revisiebeheer

Met de sterke revisiebeheer werkt iedereen altijd in de meeste recente versie/revisie van de ontwerpdata.

Eenvoudig samenwerken

Teams kunnen door middel van functies voor zoeken en hergebruiken van gegevens en revisiebeheer beter gebruikmaken van hun ontwerpgegevens.

Sterk geïntegreerd

Autodesk Vault is sterk geïntegreerd met Autodesk Digital Prototyping en BIM toepassingen, zoals Inventor, Revit, Navisworks en AutoCAD.

Snel vinden van gegevens

Technische gegevens worden eenvoudig en snel zichtbaar voor het gehele team door Vault te koppelen aan Microsoft SharePoint.

Daarbij kan binnen Vault Professional de iProperties van CAD-data worden bekeken en wanneer nodig worden aangepast en er kan worden gewerkt met Lifecycles. Ook kunnen technische gegevens eenvoudig en snel zichtbaar worden gemaakt voor het gehele team door Vault te koppelen aan Microsoft SharePoint.

Rutmer Visser
Rutmer Visser, Salesmanager

Vault Professional implementeren binnen uw organisatie?

Onze ervaren consultants helpen u hier graag bij!  Neem voor meer informatie contact met ons op.