Werktuigbouw

Werktuigbouw

Werktuigbouw

Cadix adviseert dagelijks klanten en opdrachtgevers bij het gebruik van werktuigbouwkundige ontwerpsoftware. Door de uitgebreide marktkennis van onze professionals en de focus die zij hebben, bedenken en realiseren wij pragmatische oplossingen.

In onze werktuigbouwkundige oplossingen maken we gebruik van Autodesk software zoals Inventor. Met onze oplossingen, implementaties en trainingen ondersteunen wij u om het verschil te maken.

De consultants van Cadix ondersteunen niet alleen engineers met ontwerpoplossingen, maar bekijken altijd hoe ontwerpprocessen en workflows zoveel mogelijk kunnen worden geoptimaliseerd en geautomatiseerd.Digital Prototyping biedt hiervoor de uitkomst. Dit is een schaalbare totaaloplossing voor ontwerp, visualisatie, simulatie en ontwerpcommunicatie met één centraal digitaal model, waarmee u betere producten kunt ontwerpen in minder tijd, tegen lagere kosten.

In onze werktuigbouwkundige oplossingen maken we gebruik van Autodesk software waaronder Inventor. Met onze oplossingen, implementaties en trainingen ondersteunen wij u om het verschil te maken.

'Creëer 3D ontwerpen, documentatie en  productsimulaties'

Wat doen wij?

Cadix heeft meer dan 20 jaar ervaring met toonaangevend ontwerpsoftware. Met onze expertise leveren wij oplossingen voor:

'Een specialist van Cadix vertaalde onze wensen vervolgens in een werkend stukje software. Een soepel proces.'

Producten voor de werktuigbouw

Het begon allemaal toen de verloopdatum van onze Autodesk Inventor/Vault-licentie in zicht kwam. Het was de aanleiding om te inventariseren of de software nog aan onze wensen voor gegevensbeheer voldeed. En dat bleek niet het geval.

Ed Jansma, manager productengineering

- BD Kiestra

Bekijk de complete case