Revit MEP - voor ervaren Revit gebruikers › Cadix

Revit MEP - voor ervaren Revit gebruikers Revit MEP - voor ervaren Revit gebruikers

Doelgroep van deze Revit MEP cursus

Deze cursus is bedoeld voor installateurs, electriciens en bouwkundig tekenaars reeds ervaring hebben met Revit en die gebouw gebonden installaties willen uitwerken met Revit software.

U wilt op een hoogwaardige en betrouwbare manier installaties en leidingwerk ontwerpen in 3D. Het 3D model moet praktijkgerichte informatie kunnen bevatten. Daarnaast wilt u zo effectief mogelijk uw installaties en leidingwerk afstemmen op het ontwerp van de architect en constructeur. Revit MEP functionaliteiten geven u deze mogelijkheden. Tijdens deze cursus leert u op een praktijkgerichte manier hoe u Revit MEP het beste kunt toepassen.

Doelstelling

Tijdens de Revit MEP cursus leert u in één dag op een praktijkgerichte manier om te gaan met de mogelijkheden binnen Revit MEP. De cursist kan na afloop van de Revit MEP cursus zelfstandig een kleinschalig project modelleren en hier tekeningen uit genereren. Daarnaast krijgt de cursist inzicht in de werking van een Revit 3D gebouwmodel.

 

Inhoud

In hoofdlijnen worden de volgende onderwerpen tijdens de cursus behandeld:

  • W- en E-Installaties in een model aanbrengen
  • Intelligente systemen aanleggen
  • Revit MEP families opbouwen
  • Connectoren
  • Annotaties
  • Tabellen en hoeveelheden genereren
  • Samenstellen van tekeningen
  • Afdrukken en publiceren
  • Import / export naar DWG en IFC

Neem gerust uw eigen 3D Revit model mee naar de cursus om praktische knelpunten door te nemen.

Voorkennis

De cursist dient te beschikken over algemene Revit basiskennis. Indien dit nog niet aanwezig is dient u eerst een Basiscursus Revit voltooid te hebben. 

Cursusmateriaal en faciliteiten

Tijdens de training ontvangt u Nederlandstalig instructie materiaal inclusief praktische oefeningen. Het is ook mogelijk om naast dit materiaal een officieel Autodesk Cursusboek te bestellen als naslagwerk. De kosten hiervan zijn € 80,- per boek. Ook stellen wij u in de gelegenheid om kosteloos gebruik te kunnen maken van een CAD licentie zodat u dit thuis op uw pc kunt installeren. Deze licentie is 30 dagen te gebruiken en hiermee bent u in staat om tijdens de duur van de training ook thuis te kunnen oefenen. 

Voor de trainingen beschikt Cadix in heel Nederland over uitstekend gefaciliteerde trainingsruimtes. Tijdens de training kunt u onbeperkt gebruik maken van koffie, thee en ijswater. Ook wordt u een lunch aangeboden. De kosten hiervoor worden naast de cursuskosten berekend.