Hoe werkt een online training?

Een online cursus, ook wel Virtual Classroom-training genoemd, is hetzelfde als een klassikale training: u maakt dezelfde opdrachten, u heeft contact met uw docent en mede-cursisten en ontvangt hetzelfde cursusmateriaal. Het enige verschil is dat u de training vanuit huis of kantoor via een videoverbinding volgt. 

Voor aanvang van de online cursus ontvangt u een persoonlijke mail met daarin alle informatie die u nodig heeft om deel te nemen aan de cursus. Binnen enkele stappen bent u klaar om te beginnen met uw online studie!

Is Virtual Classroom een thuisstudie?

Bij een thuisstudie denken veel mensen aan thuis studeren zonder docent. Dit is bij Cadix niet het geval. U volgt de klassikale lessen enkel op afstand, bijvoorbeeld thuis, via een videoverbinding. U staat tijdens de cursus dus wel live in contact met de docent én uw medecursisten. 

 

Profiteer van de jarenlange ervaring van Cadix

Cadix heeft veel ervaring met Virtual Classroom trainingen. Geniet van een optimale training dankzij het uitstekende digitale platform waar Cadix mee werkt. Doordat Cadix al geruime tijd thuisstudies levert, weten onze trainers precies hoe ze alle deelnemers betrokken kunnen houden tijdens de training. Uw prangende vragen worden ook tijdens een online training direct beantwoord!

Bij Cadix bent u verzekerd van de kwaliteit van klassikale training - maar dan online!

De keuze is aan u!

Lukt het u niet om naar een klassikale training te komen of bevalt online trainen u goed? Dan komt de training naar u toe. Wij combineren het beste van onze virtuele- en klassikale trainingen in onze 'hybride' lesvorm. Hierbij is een deel van de cursisten fysiek in het klaslokaal aanwezig en een ander deel van de cursisten virtueel. U kiest zelf welke lesmethode het beste bij u past.

Wilt u meer weten over onze online cursussen?

Heeft u vragen over onze virtuele cursussen? Neem dan gerust contact op met één van onze adviseurs via 088-2600 800 of via info@cadix.nl.

Luuk Huisman
Luuk Huisman, Directeur

Ik help u graag verder!