Cadix Academy | Het unieke online leerportaal van Cadix

Online leerportaal

Cadix gebruikt als enige Authorized Training Center in Nederland een online leerportaal, genaamd Cadix Academy. Dit is een online leerportaal waar u als cursist één jaar lang toegang tot krijgt. Het biedt ondersteuning tijdens uw training. Bekijk instructievideo's, maak opdrachten of lees bijvoorbeeld de behandelde lesstof nog eens door.

Iedere cursist leert op zijn of haar eigen manier. Voor de één is een klassikale uitleg voldoende, terwijl de ander meer behoefte heeft aan herhaling. Om ervoor te zorgen dat iedereen op zijn of haar eigen manier te werk kan gaan, hebben wij het online leerportaal opgezet. U werkt zo op uw eigen tempo. Bekijk wanneer u maar wilt instructievideo’s en maak de opdrachten wanneer het u uitkomt. Iedere cursist die een klassikale training of opleiding bij Cadix volgt, krijgt toegang tot dit online leerplatform.

De combinatie van de klassikale training aangevuld met oefenopdrachten garandeert dat u na afloop van de training voldoende kennis heeft om het geleerde direct in de praktijk toe te passen.

Inloggen?

Heeft u inloggegevens ontvangen via de mail? Dan kunt u nu inloggen en één jaar lang gebruik maken van ons online leerportaal!

Log in!

Toepassing en gebruik van het online leerportaal

Cadix Academy biedt uitgebreide informatie die u kunt gebruiken tijdens uw opleiding of training. Voor iedere klassikale trainingsdag zijn er in het leerportaal aanvullende oefenopdrachten en proefopgaven aanwezig. De vele instructievideo’s geven heldere uitleg over verschillende functionaliteiten van de software en ondersteunen u met het maken van de oefeningen. De uitgevoerde opdrachten kunt u direct ter beoordeling naar de docent versturen. Er is daarbij ook een leerlingvolgsysteem aanwezig waarin de studievoortgang en de behaalde resultaten gevolg worden.

'Het is prettig om ook thuis in contact te kunnen blijven met docenten en medestudenten'

Communicatieplatform

Het online leerportaal geeft u ook de mogelijkheid om buiten de bijeenkomsten contact te hebben met uw trainer en uw medecursisten. Zo vormt het leerportaal een dynamisch communicatieplatform voor alle cursisten. Deze interactie en dynamiek maken het leren actueel, praktisch en leuk!

Voorbeeld: Cadix Academy
Voorbeeld: Cadix Academy
Voorbeeld: Cadix Academy
Voorbeeld: Cadix Academy

Toegang tot Cadix Academy

Voor aanvang van uw training ontvangt u per e-mail de inloggegevens voor de Cadix Academy  Hiermee krijgt u automatisch toegang tot de persoonlijke welkomstpagina. Deze geavanceerde, zeer gebruiksvriendelijke leeromgeving kunt u bezoeken vanaf iedere computer met internettoegang. Op dit online leerplatform vindt u de studiewijzer voor de cursus of training met alle informatie over de praktische uitvoering van de training.

Nieuwsgierig naar de Cadix Academy?

Laat uw gegevens hier achter en ontvang een gastaccount.