De voordelen van PDM strekken zich uit over het gehele productieproces van sales, engineering tot werkvoorbereiding. Door een juiste beheersing van de engineeringsdata worden veel fouten voorkomen.

Autodesk Vault

Vault is dé bedrijfsbrede Product Data Management (PDM) oplossing van Autodesk voor het beheer van technische documenten. Vault helpt u moeiteloos alle ontwerpinformatie rondom uw digitale ontwerp op één centrale locatie te beheren. U regelt op veilige wijze de opslag en het beheer van engineering-informatie, ontwerpgegevens en documenten en verkort hiermee de doorlooptijd.

De Autodesk Vault familie bestaat uit verschillende versies waarmee er voor iedere situatie een geschikte Vault-oplossing beschikbaar is.  

  • Vault Basic
  • Vault Workgroup
  • Vault Professional
  • Vault Office

Lees meer over Vault

Autodesk Vault

Wat kan Cadix voor uw organisatie betekenen?

Wilt u Vault gaan gebruiken binnen uw organisatie? Onze Vault consultant kan vrijblijvend bij u langs komen om te vertellen wat Vault voor uw situatie kan betekenen. Ook ondersteunt Cadix uw organisatie bij het implementeren van Vault. Wij verzorgen het gehele traject; van het installeren van Vault op de server tot aan het uitvoeren van instructies.

Implementatie van Autodesk Vault

Vault is dé bedrijfsbrede Product Data Management (PDM) oplossing voor het beheer van technische documenten van Autodesk. Onze PDM consultants kunnen u helpen met de implementatie van PDM software zoals Vault, voor het beheren van uw engineeringsdata, revisiebeheer en koppelingen met uw ERP pakket. 

Luuk Huisman
Luuk Huisman, Directeur

Vault implementeren in uw organisatie?

Neem gerust contact op met mij! Ik help u graag verder.