Cadix levert een breed assortiment CAD en BIM cursussen door heel Nederland. In samenwerking met Bouwmensen Limburg verzorgen wij een specifiek cursusaanbod gericht op technisch tekenen, op de locatie van Bouwmensen in Horst nabij Venlo.

Bent u woonachtig in Limburg of Noord-Brabant en wilt u een klassikale training bij u in de buurt volgen? Bij voorkeur in de regio Venray, Venlo, Helmond?

Bekijk het aanbod van Cadix cursussen via Bouwmensen hieronder! 

Introductiecursus AutoCAD 2D

Heeft u nog geen ervaring met ontwerpsoftware en wilt u starten met modelleren in 2D? Dan is de tweedaagse introductiecursus AutoCAD 2D die Cadix speciaal voor Bouwmensen Limburg heeft ontwikkelt een hele goede keus. U leert namelijk alle technieken die u nodig heeft om met dit CAD softwarepakket aan de slag te kunnen.

Introductiecursus Revit

Bent u een (aankomend) ontwerper, architect of andere professional in de bouw en wilt u kennis maken met 3D ontwerpen in het softwarepakket Revit? Het maakt niet uit of u nieuw bent in de wereld van de bouw en BIM (Building Information Modeling) of al enige werkervaring hebt; in de tweedaagse introductiecursus Revit leert u alle benodigde technieken om zelf een gebouw inclusief plattegronden en aangezichten te ontwerpen.

Basiscursus AutoCAD, Revit of Solibri

Cadix verzorgt de cursussen AutoCAD basis (4 dagen), Revit basis (4 dagen) en Solibri basis (1 dag) op open inschrijving op locaties door heel Nederland, en specifiek in samenwerking met Bouwmensen Limburg ook op hun locatie in Horst. 

Starter of al gevorderd?

Cadix verzorgt een breed scala aan CAD en BIM trainingen in heel Nederland, die voldoen aan hoge kwaliteitseisen. Onder leiding van een vakspecialist leert u de fijne kneepjes van het vak. Dit biedt u direct een voorsprong, of u nu werkzoekend bent of al in de branche actief bent en uw huidige werkzaamheden wilt uitbreiden of uw projecten en werkproces wilt verbeteren.
Harold Kramer
Harold Kramer, Accountmanager

Meer weten over het volgen van een CAD cursus in Limburg?

Ik help u graag bij het vinden van de geschikte cursus op een locatie bij u in de buurt!