Introductiecursus Revit

Deze introductiecursus Revit wordt georganiseerd in samenwerking met Bouwmensen Limburg op locatie Bouwmensen te Horst.

Voor wie is deze cursus bedoeld? 

Deze tweedaagse cursus is ontworpen voor ontwerpers, architecten en (aankomende) professionals die kennis willen maken met Revit voor gebouwontwerp. Het maakt niet uit of u nieuw bent in de wereld van de bouw en BIM (Building Information Modeling) of al enige ervaring hebt; deze cursus past zich aan uw behoeften aan.

Wat wordt er behandeld tijdens deze cursus? 

In deze cursus duiken we in de wereld van Revit en behandelen we de volgende onderwerpen:

  • Introductie in Revit en workflow: We beginnen met een overzicht van BIM en de Revit-interface.
  • 3D-gebouwmodellen maken: Leer hoe u gedetailleerde 3D-modellen van gebouwen maakt.
  • Wanden, vloeren, en daken modelleren: Ontdek hoe u essentiële bouwcomponenten modelleert.
  • Plaatsen van deuren, ramen en trappen: Leer hoe u elementen zoals deuren en ramen plaatst en configureert.
  • Genereren van plattegronden en aanzichten: Ontwikkel de vaardigheden om plattegronden en aanzichten van een gebouw te genereren.

Wat leert u? 

Na deze cursus bent u in staat om:

  • Zelfstandig 3D-gebouwmodellen te creëren.
  • Bouwtekeningen en documentatie te genereren met behulp van Revit.

Cursusmateriaal en faciliteiten

U ontvangt ons Nederlandstalig instructiemateriaal, inclusief praktische oefeningen digitaal. Tijdens de klassikale cursus werkt u op een computersysteem van Cadix. Tijdens de training maakt u onbeperkt gebruik van koffie en thee. Ook krijgt u door ons een lunch aangeboden.

Om tussen en na de cursusdagen ook thuis of op uw werk verder te oefenen met het programma Revit dient u zelf of via uw werkgever de beschikking te hebben over de juiste software (licentie). Eventueel kunt u ervoor kiezen om kosteloos gebruik maken van een proeflicentie (30 dagen geldig), die u op uw eigen computer kunt installeren via de website van Autodesk.

Eén jaar lang gratis toegang tot de Cadix Academy

Als deelnemer van deze introductietraining Revit krijgt u één jaar lang toegang tot de Cadix Academy, het online leerplatform van Cadix. Deze geavanceerde en gebruiksvriendelijke leeromgeving biedt uitgebreide informatie die u kunt gebruiken tijdens uw training, zoals studiemateriaal, aanvullende opdrachten, studietips, vragen, instructiefilmpjes, en links naar interessante bronnen op internet, in boeken en artikelen.

Cursusdagen en doorgangsgarantie

Deze training wordt georganiseerd in samenwerking met Bouwmensen Limburg op locatie Horst, en wordt gegeven op twee werkdagen verspreid over twee tot drie weken. Het tarief voor deze cursus is 825 euro ex. btw. De cursus vindt doorgang bij inschrijving van in totaal minstens zeven deelnemers. In overleg met u worden geschikte data gereserveerd. 


Meld u nu alvast vrijblijvend aan!

 

 

Harold Kramer
Harold Kramer, Accountmanager

Heeft u een vraag over de introductiecursus Revit?

Neem contact met mij op, ik help u graag verder!