Publicatiedatum: 20 april 2017
|
Auteur: Guido Tits

Met de Lumion plugin voor Revit kun je je Revit-model real-time in Lumion bekijken, een Collada-bestand (.DAE) van Revit exporteren en het naadloos in Lumion laden (of herladen).

Direct importeren én exporteren

Dankzij de plugin importeer je direct een Collada-bestand vanuit Revit®. Dit bestand wordt vervolgens direct geladen in Lumion. Wanneer je iets in het Revit model verandert, hoef je alleen een nieuw bestand op te slaan en op de herlaadknop in Lumion te klikken. Voorheen moest je het project ‘opslaan als Collada-bestand’ en opnieuw laden in Lumion.

Lumion LiveSync®

Maak een real-time hoge kwaliteit 3D-weergave van je Revit®-ontwerp mogelijk. De plugin voor Revit® maakt live verbinding met Lumion, zodat veranderingen in Revit® real-time in Lumion kunnen worden vertoond. Dankzij deze live synchronisatie werk je veel sneller en efficiënter. Vooral in de vroege fase van het ontwerp, wanneer je regelmatig aanpassingen aan je Revit®-model maakt, heb je hier veel profijt van!

Printscreen Live synchronisatie met Lumion vanuit Revit

Live synchronisatie met Lumion vanuit Revit

Werken met Lumion?

Om te kunnen werken met Lumion heb je een Lumion (7.3 en hoger) licentie nodig. Je download de Lumion® Plugin 2.0 voor Revit® hier: www.lumion3d.com.

Heb je vragen over Revit of Lumion?

Neem gerust contact met ons op! Wij helpen je graag verder.