AutoCAD, Revit en Inventor scholingstrajecten

Scholingstrajecten

Volg een CAD scholingstraject!

Heeft u op dit moment een baan, maar voelt u zich niet meer op uw plek, kunt u de motivatie niet meer opbrengen of bent u beperkt door lichamelijke klachten? Dan is het verstandig om de mogelijkheden van een (om)scholingstraject te bekijken.

Waarom omscholen?

Er kunnen verschillende redenen zijn om deel te nemen aan een scholingstraject:

  • Geen mogelijkheden meer op de arbeidsmarkt.
  • Huidige baan/functie is toch niet wat u heel uw leven wilt blijven doen.
  • Door lichamelijke beperkingen kunt u uw werk niet meer uitoefenen.

Met de scholingstrajecten van Cadix krijgt u de kennis en vaardigheden om als CAD tekenaar of CAD modelleur aan de slag te gaan. Daarbij kunt u kiezen voor een AutoCAD, Bouwkundig of Werktuigbouwkundig scholingstraject. Een omscholingstraject bestaat uit zowel klassikale trainingsdagen als uit praktijkdagen en begeleidingsdagen. De praktijkdagen zijn oefendagen waarbij gewerkt wordt aan een project. De belangrijkste facetten van een CAD tekenaar komen hierbij aan de orde.

 

Maatwerk

Op basis van onze ervaring in omscholing, zijn er modulaire scholingstrajecten samengesteld. Voorafgaand aan een scholingstraject vindt er een inventarisatiegesprek plaats. Tijdens dit gesprek bespreken we uw ervaring en doelstellingen. Op basis hiervan stellen we een individueel scholingstraject samen. Gedurende het hele traject wordt u begeleid door een trainer.

Hulp nodig bij het maken van een keuze?

Heeft u hulp nodig bij het kiezen van het juiste scholingstraject? Vul dan ons intakeformulier in. Door de vragenlijst in te vullen krijgen wij een beeld van uw profiel en interesse en kunnen wij u een gericht scholingsadvies geven. Binnen twee dagen zal onze scholingsdeskundige contact met u op nemen om de mogelijkheden te bespreken.

'Een scholingstraject bij Cadix heeft er zeker voor gezorgd dat ik een baan heb gekregen'

Cursist aan het woord!

Joost van Houten was voorheen meubelmaker, maar door lichamelijke problemen raakte hij uit het arbeidsproces. Joost ging vervolgens een scholingstraject AutoCAD en Inventor volgen en is nu werkzaam bij KMY Yachtbuilders. Bekijk onze video en ontdek hoe Joost het scholingstraject heeft ervaren.

Scholingstraject bij Cadix

Scholingstraject bij Cadix
Harold Kramer

Wij adviseren u graag!

Bent u geïnteresseerd in een scholing tot CAD-tekenaar of modelleur? Wij adviseren u graag over de verschillende opleidingen en subsidiemogelijkheden.