Scholingstraject AutoCAD | omscholen tot CAD tekenaar

Scholingstraject AutoCAD

Bent u op zoek naar een nieuwe baan of zoekt u een nieuwe uitdaging? Wilt u als CAD tekenaar aan de slag? Dan is het scholingstraject tot CAD tekenaar een solide basis om uw kansen op de arbeidsmarkt zo groot mogelijk te maken. Cadix is in Nederland toonaangevend in het verzorgen van (om)scholingstrajecten tot CAD tekenaar. Door onze jarenlange ervaring en de contacten met het UWV, gemeentelijke instellingen en re-integratiebureaus, schoolt Cadix met succes kandidaten tot AutoCAD tekenaars. 

Een scholingstraject is de oplossing, als u al langere tijd op zoek bent naar een baan en de keus heeft gemaakt om CAD-tekenaar te worden of een functie waarbij CAD-kennis nodig is. Mocht u om lichamelijke klachten uw huidige werk niet meer kunnen uitvoeren kan het omscholingstraject de eerste stap zijn om als CAD tekenaar aan de slag te gaan.

Hoe ziet het omscholingstraject er uit?

In het scholingstraject tot AutoCAD tekenaar komen alle facetten van AutoCAD aan de orde om na het succesvol afronden van het scholingstraject als CAD tekenaar  aan de slag te kunnen gaan. Het traject bestaat uit meerdere modules en wordt afgesloten met een eindopdracht op MBO/HBO niveau.

De doorlooptijd van het omscholingstraject bedraagt een tot vier maanden, afhankelijk van het aantal training modules. Er vinden maximaal twee klassikale trainingsdagen per week plaats.

Het omscholingstraject bestaat uit zowel trainingsdagen als ook praktijkdagen U krijgt persoonlijke begeleiding en kunt het traject in eigen tempo doorlopen.

De praktijkdagen zijn oefendagen waarbij er aan een project gewerkt wordt. De belangrijkste facetten van een CAD tekenaar komen daarbij aan de orde. De oefenopdrachten en praktijkopdrachten kunnen thuis worden uitgevoerd.

Online leerportaal

Als deelnemer aan een scholingstraject krijgt u toegang tot het unieke online leerportaal van Cadix. De online leerportaal biedt uitgebreide informatie die u nodig heeft voor uw training, zoals studiemateriaal, aanvullende opdrachten, studietips, vragen, instructie filmpjes, en links naar interessante bronnen op internet, in boeken en artikelen.

Extra begeleiding

Tot 3 maanden na het omscholingstraject bieden wij u extra ondersteuning bij het gebruik van AutoCAD. Daarnaast kunnen wij ook een dag werkplekbegeleiding aanbieden zodra u een nieuwe baan heeft gevonden; een specialist komt een dag op uw werkplek en helpt u met de juiste ‘tips & tricks’ die aansluiten op de werkmethodieken bij uw nieuwe werkgever. Op deze wijze bent u snel productief, wat ook weer aantrekkelijk is voor uw werkgever.

Het Cadix Scholingstraject tot AutoCAD tekenaar; Jouw brug naar werk!

Heeft u interesse in een omscholing tot AutoCAD-tekenaar?

Vul dan ons intakeformulier in. Door het invullen van de  vragenlijst krijgen wij een beeld van uw profiel en interesse. Op basis van uw antwoorden geven wij een gericht (om)scholingsadvies. Binnen twee dagen zal onze scholingsdeskundige contact met u op nemen, om de mogelijkheden te bespreken.