Wij ondersteunen onze klanten in de bouw, werktuigbouw en techniek bij het versnellen en verbeteren van ontwerpprocessen en digitale modelleertechnieken. Met onze kennis bieden wij onze klanten een aantoonbare voorsprong.

Platform Services

Cadix levert ontwerpoplossingen en begeleidt organisaties bij het automatiseren en borgen van complexe workflows en processen. Sinds de komst van de Autodesk Platform Services lopen wij vooraan mee in deze ontwikkeling en werken wij aan slimme tools om processen te optimaliseren en systemen beter op elkaar aan te laten sluiten. Inmiddels heeft Cadix een uitgebreide audit doorlopen en zijn wij officieel erkend als Certified Partner en System Integrator voor APS. 

Platform Services

 

 

Het verkrijgen van deze Autodesk accredicatie volgt nadat Cadix uiteenlopende maatwerkprojecten op APS heeft opgeleverd en zelf een aantal slimme tools voor klanten heeft ontwikkeld en geïmplementeerd. Tijdens het erkenningstraject is er een casestudy naar deze klantverhalen gedaan en werden interviews en tests afgenomen met onze softwaredevelopers. Een voorbeeld van zo'n maatwerkproject is de productconfigurator die Cadix voor Polytech heeft ontwikkeld.

Bekijk de video hieronder!

Productconfigurator

Voor Polytech ontwikkelde Cadix een real-time dakgootconfigurator. De configurator genereert naast een visuele weergave van het door de afnemer te bestellen product ook direct complete CAD modellen en stukslijsten (stepfiles). Dit scheelt enorm in de doorlooptijd voor productie en vermindert de kans op interpretatiefouten aanzienlijk! Er wordt een koppeling met het ERP-systeem gemaakt, waardoor er geen verschillen meer zijn in voorraden. Aan de voorkant van het proces is de afdeling Verkoop minder tijd kwijt aan het vertalen van de wensen van de klant naar een duidelijke offerte.

 

De configurator zorgt voor tijdswinst tot wel 80% bij onze engineers en voor een forse vermindering van onze voorraad- en faalkosten. 

Sander Krops, Polytech
Rutmer Visser
Rutmer Visser, Salesmanager

Ook versnellen en besparen?

Neem gerust contact met mij op voor een vrijblijvend adviesgesprek.