Talent in de techniek

A+O Metalektro vergoedt opleiding en ontwikkeling van talent met ontwikkelvouchers en subsidies voor trainingen op het gebied van digitalisering en robotisering. Door een passende cursus, zoals AutoCAD of Inventor, te volgen bent en blijft u toekomstproof!

Logo A+Metalektro

Hoe vraag ik de vergoeding aan?

U kiest een cursus naar keuze en schrijft u in voor deze training via onze website. U ontvangt een bewijs van inschrijving per mail en deze gebruikt u voor het aanvragen van de subsidie. Dit doet u via ‘Mijn A+O’ onder het kopje ‘NLLD – Digitale vaardigheden’. De datum op de digitale aanmelding geldt als aanmeldingsdatum.

U ontvangt vervolgens een bevestiging via Mijn A+O. De subsidieaanvraag is dan voorlopig goedgekeurd in afwachting van een volledig en correcte declaratie na afloop van de training/cursus. U kunt de vergoeding minimaal 2 weken en maximaal 3 maanden voor start van de training aanvragen.

Declaratie

Het declareren van de cursus doet u uiterlijk binnen vier weken nadat de cursus is afgerond. Nadat de declaratie is goedgekeurd wordt de voorlopig gereserveerde subsidie definitief toegekend en uitgekeerd.

Lees hier meer over het declareren

De belangrijkste spelregels:

  • De aangemelde medewerker(s) moet(en) voor de duur van de training of cursus werkzaam zijn bij het bij A+O aangesloten bedrijf (niet op detacherings- of uitzendbasis).
  • Het maximaal te vergoeden bedrag varieert afhankelijk van het gekozen aanbod tussen €1250,- en €1500,-. Kiest u een opleiding met een hoger tarief dan komen de resterende kosten voor rekening van de werkgever.
  • A+O Metalektro heeft standaard prijsafspraken gemaakt per opleider, per training. Bij wijzigingen in de opzet, bijvoorbeeld door bij een incompany training het minimum of maximum aantal deelnemers te wijzigen, kunnen er meerkosten van toepassing zijn. De tarieven uit de A+O Metalektro catalogus zijn de maximum bedragen die vergoed worden. 
  • Bekijk alle spelregels per onderdeel
  • Bekijk het aanbod digitale vaardigheden

Vragen?

Voor vragen over het aanbod en de inhoud van de trainingen, kunt u gerust contact met ons opnemen via 088 2600 800. 

Voor vragen over de aanmeldprocedure en afronding van de vergoedingsaanvraag kunt u contact opnemen met de afdeling Vergoedingen van A+O Metalelektro (088 –60 50 960 of vergoedingen@ao-metalektro.nl).

Neem contact op

Rutmer Visser
Rutmer Visser, Salesmanager

Ik help u graag verder!