NL leert door

A+O Metalektro vergoedt met de subsidie ‘NL leert door’ trainingen op het gebied van digitalisering en robotisering. Door een passende cursus, zoals AutoCAD of Inventor, te volgen bent u dus helemaal toekomstproof!

Logo A+Metalektro

Hoe vraag ik de vergoeding aan?

U kiest een cursus naar keuze en schrijft u in voor deze training via onze website. U ontvangt een bewijs van inschrijving per mail en deze gebruikt u voor het aanvragen van de subsidie. Dit doet u via ‘Mijn A+O’ onder het kopje ‘NLLD – Digitale vaardigheden’. De datum op de digitale aanmelding geldt als aanmeldingsdatum.

U ontvangt vervolgens een bevestiging via Mijn A+O. De subsidieaanvraag is dan voorlopig goedgekeurd in afwachting van een volledig en correcte declaratie na afloop van de training/cursus. U kunt de vergoeding minimaal 2 weken en maximaal 3 maanden voor start van de training aanvragen.

Declaratie

Het declareren van de cursus doet u uiterlijk binnen vier weken nadat de cursus is afgerond. Nadat de declaratie is goedgekeurd wordt de voorlopig gereserveerde subsidie definitief toegekend en uitgekeerd.

Lees hier meer over het declareren.

De belangrijkste spelregels:

  • De training of cursus uit de catalogus moet starten op of na 1 september 2021 en wordt afgerond op uiterlijk 22 mei 2022.
  • De aangemelde medewerker(s) moet(en) voor de duur van de training of cursus werkzaam zijn bij het bij A+O aangesloten bedrijf (niet op detacherings- of uitzendbasis).
  • Het maximaal te vergoeden bedrag is € 1.250,-. Het tarief voor een aantal opleidingen in de catalogus ligt hoger dan dit bedrag. Bij deze opleidingen komen de resterende kosten voor rekening van de werkgever.
  • A+O Metalektro heeft standaard prijsafspraken gemaakt per opleider per training. Bij wijzigingen in de opzet, bijvoorbeeld door bij een incompany het minimum of maximum aantal deelnemers te wijzigen, kunnen er meerkosten van toepassing zijn. De tarieven uit de catalogus zijn de maximum bedragen die vergoed worden. 
    Bekijk alle spelregels.

Vragen?

Voor vragen over het aanbod en de inhoud van de trainingen, kunt u gerust contact met ons opnemen via 088 2600 800. 

Voor vragen over de aanmeldprocedure en afronding van de vergoedingsaanvraag kunt u contact opnemen met de afdeling Vergoedingen van A+O Metalelektro (088 –60 50 960 of vergoedingen@ao-metalektro.nl).

Neem contact op

Rutmer Visser
Rutmer Visser, Sales Manager

Ik help u graag verder!