Cursusinformatie

Na het volgen van deze vervolgcursus kunt u efficiĆ«nter nieuwe projecten ontwerpen en krijgt u verdergaand inzicht en vaardigheid in het 3D programma. 

U gaat door de cursusstof aan de hand van een ontwerpcase, waarbij het eindresultaat een complete samenstelling met diverse sub-samenstellingen en onderdelen wordt. De cursus is breed opgezet zodat verschillende functionaliteiten waaronder de Revolve Thin Feature en diverse toolbars, zoals SheetMetal, Surface aan de orde komen. Ook leert u complexere vormen van diverse onderdelen met Surface modeling opbouwen. 

Voor wie is deze SOLIDWORKS Vervolg cursus bedoeld?

Deze cursus is bij uitstek geschikt voor cursisten die de SOLIDWORKS Basis cursus hebben doorlopen en na enige tijd werken met het programma nu toe zijn aan een verdieping. Ook engineers, constructeurs of ontwerpers die vanuit hun studie of werkzaamheden in de praktijk al bekend zijn met SOLIDWORKS en hun kennis, niveau en probleem oplossend vermogen in een tweedaagse cursus willen vergroten hebben baat bij deze vervolgcursus SOLIDWORKS. 

Welke onderwerpen worden er tijdens deze cursus behandeld?

Projected curve
Sketch Picture
Parametrisch ontwerpen
In context modelleren
Library features aanmaken
Decals
Thin feature met Revolve of andere features
Sweep om een leiding aan te leggen
Surface Modeling voor dubbel gekromde vlakken
Spiebaan modelleren vanuit een Library feature

Welke voorkennis heeft u nodig?

Om goed deel te kunnen nemen aan deze cursus dient u de onderwerpen uit de SOLIDWORKS Basis al te beheersen.
De cursist moet in staat zijn een goede opbouw van 3D modellen (zoals in de basiscursus behandeld) te kunnen maken. 

Cursusmateriaal en faciliteiten

U ontvangt een cursusboek met veel oefenstof en voorbeelden uit het bedrijfsleven. Daarnaast worden tijdens de cursus praktijkgerichte oefeningen uitgereikt en gemaakt.

Voor de SOLIDWORKS cursussen beschikt Cadix in heel Nederland over goed ingerichte trainingsruimtes met voor elke deelnemer een werkstation met pc. Tijdens de cursus kunt u onbeperkt gebruik maken van koffie, thee en ijswater. Bij een dagtraining krijgt u daarnaast ook een lunch aangeboden.

 

Inschrijven cursus