Cursusinformatie

De cursus AutoCAD Vervolg duurt twee dagen, verspreid over meerdere weken. Het voordeel hiervan is dat u in de tussenliggende dagen de geleerde stof kunt herhalen en de oefeningen kunt toepassen in uw dagelijkse werk. De nieuw aangeleerde CAD kennis past u op deze manier snel toe in de praktijk!

Voor wie is deze cursus Vervolg bedoeld?   

De combinatie AutoCAD Basis (4 dagen) + Vervolg (2 dagen) is geschikt voor iedereen die wil leren werken met AutoCAD en AutoCAD LT. De tweedaagse cursus AutoCAD Vervolg is een mooie stap voor cursisten die bekend zijn met de basisbeginselen van AutoCAD en hier al enkele maanden mee werken. Met deze tweedaagse cursus worden uw vaardigheden verder verdiept en uitgebreid.

Welke voorkennis heeft u nodig voor deze AutoCAD cursus?

Om deel te kunnen nemen aan deze cursus is kennis op het niveau van de AutoCAD Basiscursus vereist. 

Welke onderwerpen worden er tijdens deze AutoCAD cursus behandeld?

De AutoCAD Vervolg cursus omvat onder andere de volgende onderwerpen:

  • Het gebruik van commando’s zoals idpoint, measure, lengthen, align, boundary
  • Het gebruiken van externe referenties 
  • Het maken van annotatieve maatlijnen
  • Het afdrukken van een tekening in Paperspace (Layout)
  • PDF import
  • Het maken van tabellen
  • Het maken van attributen bij blokken
  • Het gebruik van Toolpalettes
     

Welke vaardigheden ontwikkelt u door deze cursus te volgen?

Na het volgen van de cursus AutoCAD Vervolg maakt u zelfstandig en op een juiste manier een tweedimensionale (2D) tekening. Deze tekening kunt u bewerken en afdrukken en u kunt een template maken. Ook weet u om te gaan met Xref’s en u kunt een onderhoek door middel van attributen invullen. Als u de cursus Vervolg met succes afrondt, ontvangt u een officieel Autodesk certificaat als bewijs van deelname.

Cursusmateriaal en faciliteiten

U ontvangt ons Nederlandstalig instructiemateriaal, inclusief praktische oefeningen digitaal. Tijdens de klassikale cursus werkt u op een computersysteem van Cadix. Tijdens de training maakt u onbeperkt gebruik van koffie en thee. Ook krijgt u door ons een lunch aangeboden.

Om tussen en na de cursusdagen ook thuis of op uw werk verder te oefenen dient u zelf of via uw werkgever de beschikking te hebben over de juiste software (licentie). Eventueel kunt u ervoor kiezen om kosteloos gebruik maken van een proeflicentie (30 dagen geldig), die u op uw eigen computer kunt installeren via de website van Autodesk.

Jaar lang toegang tot Cadix Academy

Als deelnemer aan deze training bij Cadix krijgt u één jaar lang onbeperkt toegang tot uw persoonlijke leerplatform in onze Academy.  De Cadix Academy is een gebruiksvriendelijke leeromgeving die u uitgebreide informatie, leermaterialen en opdrachten biedt om te gebruiken tijdens uw training. Na afronding van de training behoudt u toegang tot de Academy ter inspiratie en naslagwerk. 

Vervolgcursussen

Inschrijven cursus