Cursusinformatie

Ontvang € 1.000,- korting door het STAP-budget aan te vragen!

De cursus AutoCAD Vervolg duurt twee dagen, verspreid over meerdere weken. Het voordeel hiervan is dat u in de tussenliggende dagen de geleerde stof kunt herhalen en de oefeningen kunt toepassen in uw dagelijkse werk. De nieuw aangeleerde CAD kennis past u op deze manier snel toe in de praktijk!

Voor wie is deze cursus Vervolg bedoeld?   

De combinatie AutoCAD Basis (4 dagen) + Vervolg (2 dagen) is geschikt voor iedereen die wil leren werken met AutoCAD en AutoCAD LT. De tweedaagse cursus AutoCAD Vervolg is een mooie stap voor cursisten die bekend zijn met de basisbeginselen van AutoCAD en hier al enkele maanden mee werken. Met deze tweedaagse cursus worden uw vaardigheden verder verdiept en uitgebreid.

Welke voorkennis heeft u nodig voor deze AutoCAD cursus?

Om deel te kunnen nemen aan deze cursus is kennis op het niveau van de AutoCAD Basiscursus vereist. 

Welke onderwerpen worden er tijdens deze AutoCAD cursus behandeld?

De AutoCAD Vervolg cursus omvat onder andere de volgende onderwerpen:

  • Het gebruik van commando’s zoals idpoint, measure, lengthen, align, boundary
  • Het gebruiken van externe referenties 
  • Het maken van annotatieve maatlijnen
  • Het afdrukken van een tekening in Paperspace (Layout)
  • PDF import
  • Het maken van tabellen
  • Het maken van attributen bij blokken
  • Het gebruik van Toolpalettes
     

Welke vaardigheden ontwikkelt u door deze cursus te volgen?

Na het volgen van de cursus AutoCAD Vervolg maakt u zelfstandig en op een juiste manier een tweedimensionale (2D) tekening. Deze tekening kunt u bewerken en afdrukken en u kunt een template maken. Ook weet u om te gaan met Xref’s en u kunt een onderhoek door middel van attributen invullen. Als u de cursus Vervolg met succes afrondt, ontvangt u een officieel Autodesk certificaat als bewijs van deelname.

Cursusmateriaal en faciliteiten

U ontvangt ons Nederlandstalig instructiemateriaal, inclusief praktische oefeningen digitaal. Autodesk biedt u daarbij de mogelijkheid om kosteloos gebruik te maken van een AutoCAD licentie (30 dagen geldig), die u op uw eigen computer kunt installeren. Hiermee kunt u gedurende de cursus ook thuis oefenen met de software.

Voor de klassikale AutoCAD cursussen beschikken wij in heel Nederland over uitstekende gefaciliteerde trainingslocaties. Tijdens de training maakt u onbeperkt gebruik van koffie, thee en (ijs)water. Ook krijgt u een lunch aangeboden.

Online leerportaal 

Als deelnemer van de AutoCAD basistraining krijgt u één jaar lang toegang tot de Cadix Academy. Het online leerplatform van Cadix. Deze gebruiksvriendelijke leeromgeving biedt uitgebreide informatie die u kunt gebruiken tijdens uw training, zoals studiemateriaal, aanvullende opdrachten, studietips, vragen, instructiefilmpjes, en links naar interessante bronnen op internet, in boeken en artikelen.

Vervolgcursussen

Inschrijven cursus