Vergroot uw kans op een baan

Momenteel is er een te kort aan bouwkundig personeel op de arbeidsmarkt. Kennis van een 3D CAD pakket, zoals Revit, is voor veel functies een pre of zelfs een vereiste. Met een scholingstraject tot bouwkundig tekenaar wordt de kans op een baan aanzienlijk vergroot. 

Volg een bouwkundig scholingstraject

Wij bieden twee scholingstrajecten aan waarbij het werken met Revit centraal staat:

Volg een bouwkundig scholingstraject

Bouwkundig tekenaar 2D + 3D

In het scholingstraject ‘Bouwkundig tekenaar 2D +3D’ gaat u aan de slag met AutoCAD en Revit.

Wat leert u?
Tijdens het opleidingstraject leert u de functionaliteiten van AutoCAD en Revit die u als bouwkundig tekenaar/modelleur nodig heeft. Ook maakt u kennis met het BIM concept. Na afloop van het scholingstraject kunt u direct als een bouwkundig 3D modelleur bij een bedrijf functioneren.
Voorkennis
Om aan het scholingstraject deel te nemen is bouwkundige affiniteit gewenst, maar niet vereist. Wel dient het werken met een computer voor u niet vreemd te zijn.
Duur van het traject Het traject bestaat uit 15 cursusdagen en 3 coachingsdagen waarin u leert te werken in AutoCAD en Revit. Voor het oefenen en maken van opdrachten kunt u rekening houden met ongeveer 20 dagen. Tijdens het scholingstraject krijgt u toegang tot de Cadix Academy. Het online leerplatform van Cadix.
Examen Het scholingstraject wordt afgesloten met het examen: Revit Certified Professional. De Autodesk certificering is een wereldwijde accreditatie waarmee u aantoont kennis en ervaring te hebben met het gebruik van de Revit software.

Meer weten over het scholingstraject Bouwkundig tekenaar 2D + 3D? Vraag meer informatie aan! Binnen twee dagen zal onze scholingsdeskundige contact met u op nemen om de mogelijkheden te bespreken. 

Bouwkundig tekenaar 3D + BIM

In het scholingstraject ‘Bouwkundig tekenaar 3D +BIM gaat u aan de slag met Revit en BIM. U krijgt kennis van het BIM proces en ervaart welke kansen deze nieuwe manier van werken met zich meebrengt.

Wat leert u?
Tijdens het opleidingstraject leert u te werken met Revit en BIM. Na afloop van het scholingstraject heeft u uitgebreide kennis van het maken van 3D modellen in Revit en bent u op de hoogte van de mogelijkheden van BIM. Na afloop heeft u genoeg kennis om direct als bouwkundig tekenaar/modelleur bij een bedrijf aan de slag te gaan.
Voorkennis
Om met succes aan het scholingstraject deel te nemen is bouwkundige affiniteit gewenst maar niet vereist. Wel dient het werken met een computer voor u niet vreemd te zijn.
Duur van het traject Het traject bestaat uit 10 cursusdagen en 3 coachingsdagen waarin u leert werken met Revit en BIM leert toepassen in uw werkzaamheden. Voor het oefenen en maken van opdrachten kunt u rekening houden met ongeveer 20 dagen. Tijdens het scholingstraject krijgt u toegang tot de Cadix Academy. Het online leerplatform van Cadix.
Examen Het scholingstraject wordt afgesloten met het examen: Revit Certified Professional. De Autodesk certificering is een wereldwijde accreditatie waarmee u aantoont kennis en ervaring te hebben met het gebruik van de Revit software.

Meer weten over het scholingstraject Bouwkundig tekenaar 3D + BIM? Vraag meer informatie aan! Binnen twee dagen zal onze scholingsdeskundige contact met u op nemen om de mogelijkheden te bespreken. 

Dankzij het scholingstraject, ben ik nu werkzaam als bouwkundig modelleur!

Danny de Wildt, Revit tekenaar

Hulp nodig bij het maken van een keuze?

Heeft u hulp nodig bij het kiezen van één van onze scholingstrajecten of heeft u andere wensen? Neem gerust contact met ons op. Bel naar 088 2600 800 of mail naar info@cadix.nl. Wij adviseren uw graag over de diverse mogelijkheden en houden rekening met uw wensen en eisen.

U kunt ook ons intakeformulier invullen. Door het invullen van de vragenlijst krijgen wij een beeld van uw profiel en interesses. Op basis van uw antwoorden geven wij een gericht scholingsadvies.

Luuk Huisman
Luuk Huisman, Directeur

Neem contact met mij op

Ik adviseer u graag over de diverse mogelijkheden.