Autodesk Revit is dé ontwerpsoftware voor architectuur, civiel, constructief en installatietechniek. Met Revit kunnen intelligente 3D modellen worden gemaakt voor het plannen, ontwerpen, bouwen en beheren van gebouwen. Autodesk Revit is ontwikkeld voor Building Information Modeling (BIM) en maakt het vastleggen en analyseren van concepten mogelijk. Daarbij ondersteunt Revit een multidisciplinair ontwerpproces met meerdere disciplines.

Waarom werken met Revit?

  • Virtueel ontwerpen:
    Objecten worden getekend zoals ze in werkelijkheid gebouwd zullen worden. En zo ontstaat er een virtueel gebouw.

  • Geïntegreerd wijzigingsgedrag:
    Het wijzigen van het ontwerp gaat razendsnel binnen Revit. Het automatisch wijzigingsgedrag helpt ons bij evidente veranderingen. Als we bijvoorbeeld de gevel langer maken, dan willen we natuurlijk dat het dak mee volgt.

  • Samenwerken met partners
    Revit verbeterd de samenwerking met partners, omdat BIM-gegevens eenvoudig te delen zijn.

Voor wie is Autodesk Revit bedoeld?

Revit wordt gebruikt door onder andere (landschaps)architecten, bouwbedrijven, bouwkundig ingenieurs, elektrische ingenieurs, ontwerpers en aannemers.

Voor wie is Autodesk Revit bedoeld?

Autodesk Revit aanschaffen?

Autodesk Revit is verkrijgbaar als abonnement met de looptijd van één jaar of drie jaar. Meer informatie vindt op de website van Autodesk.

Leren werken met Revit?

Wij bieden een breed assortiment aan Revit cursussen, zowel voor beginners als voor de ervaren Revit gebruikers. U kunt de cursus op één van onze trainingslocaties volgen, máár ook is het mogelijk de cursus ‘op maat’ te laten verzorgen op uw eigen locatie.

Willian Bos
Willian Bos, Accountmanager Building

Meer weten over Revit?

Ik vertel u graag meer!