Volg een CAD cursus in Groningen | Cadix

Groningen

Trainingen in Groningen

Zoekt u een CAD training in Groningen? Cadix biedt de beste CAD cursussen aan in Groningen. U kunt op verschillende niveaus werken aan uw vaardigheden op het gebied van CAD. Wij bieden namelijk CAD trainingen zowel voor beginners voor als voor professionals. Bekijk ons aanbod en ontdek de welke mogelijkheden het volgen van een CAD training in Groningen u brengt.

CAD cursussen voor diverse werkvelden

Cadix verzorgt een breed scala aan CAD trainingen in Groningen. Wij bieden alle opleidingen van Autodesk voor de bouw, werktuigbouw en de civiele techniek. Denk hierbij aan trainingen voor AutoCAD, Revit of Inventor, maar ook aan CAD cursussen als de BIM Management, de Fusion 360 basiscursus of een SolidWorks Basiscursus.

Trainingslocatie Groningen

‘Er gaan niets boven Groningen’ wordt er vaak gezegd, dat nemen wij letterlijk. De opleidingslocatie van Cadix vindt u vlak naast het Euroborg stadion. Op het hoogste punt van de Mediacentrale in Groningen bevinden zich drie lokalen. Tijdens de cursus kunt u onbeperkt gebruik maken van koffie, thee en ijswater. Ook wordt u een lunch aangeboden. Parkeren is daarbij gratis.

Adres locatie Groningen

Helperpark 296
9723 ZA (7e verdieping)
Groningen

Routebeschrijving

Heeft u vragen over een CAD training in Groningen?

Bel naar 088 2600 800 of mail naar info@cadix.nl. Wij helpen u graag!

Op onze trainingslocatie Groningen kunt u de volgende CAD trainingen en cursussen volgen: