Cursusinformatie

Voor wie is deze AutoCAD Updatecursus bedoeld?

Deze AutoCAD cursus is bedoeld voor AutoCAD tekenaars, die met een eerdere versie van AutoCAD werken en over stappen naar de nieuwste versie.

Welke vaardigheden ontwikkelt u door deze training te volgen?

In deze intensieve training leert u in korte tijd de nieuwste functies en mogelijkheden van de nieuwste versie van AutoCAD gebruiken. Na het doorlopen van cursus, bent u in staat alle nieuwe en gewijzigde functies en werkwijzen binnen AutoCAD toe te passen in uw werkomgeving.

Welke voorkennis heeft u nodig voor deze AutoCAD updatecursus?

Voor het volgen van deze cursus moet u beschikken over ruime werkervaring met eerdere versies van AutoCAD.

Cursusmaterialen en faciliteiten

U ontvangt ons Nederlandstalig instructiemateriaal, inclusief praktische oefeningen digitaal. Tijdens de klassikale cursus werkt u op een computersysteem van Cadix. Tijdens de training maakt u onbeperkt gebruik van koffie en thee. Ook krijgt u door ons een lunch aangeboden.

Om tussen en na de cursusdagen ook thuis of op uw werk verder te oefenen dient u zelf of via uw werkgever de beschikking te hebben over de juiste software (licentie). Eventueel kunt u ervoor kiezen om kosteloos gebruik maken van een proeflicentie (30 dagen geldig), die u op uw eigen computer kunt installeren via de website van Autodesk.

Inschrijven cursus