Vault Basic implementeren binnen uw organisatie?

Hoe kan Cadix u helpen met Vault Basic?

Wilt u Vault Basic gaan gebruiken binnen uw organisatie? Onze Vault consultant kan vrijblijvend bij u langs komen om te vertellen wat Vault voor uw situatie kan betekenen. Ook ondersteund Cadix uw organisatie bij het implementeren van Vault Basic. Wij verzorgen het gehele traject; van het installeren van Vault Basic op de server tot aan het uitvoeren van instructies.

Vault implemenatieplan

Cadix neemt de volgende stappen voor het implementeren van Vault Basic binnen organisaties:

Installatie Vault op server

In deze fase wordt Vault op de server geïnstalleerd en worden de settings juist ingesteld. Daarnaast worden de gebruikers toegevoegd die met Vault gaan werken en worden de rechten per gebruiker toegekend.

Content Center

De standaard Content Center onderdelen worden toegevoegd aan Vault en de bijbehorende instellingen worden per gebruiker ingesteld. Iedere gebruiker zal namelijk de Content Center onderdelen uit Vault halen en niet van de C-schijf.

Instructie Vault

Wanneer er met Vault wordt gewerkt, verandert uw manier van gegevens verwerken. Om deze manier goed onder de knie te krijgen, wordt u na afloop van de Vault implementatie geïnstrueerd. De werkmethode wordt uitgelegd aan de hand van een handleiding en wordt er geoefend met de software.

Hoeveel tijd kost het implementeren van Vault Basic?

Het implementeren van Vault Basic kan binnen één werkdag. 

Wat zijn de kosten?

Het implementeren van Vault Basic kan al vanaf € 1.150,-.