Vault Basic implementeren binnen uw organisatie?

Hoe kan Cadix u helpen met Vault Basic?

Wilt u Vault Basic gaan gebruiken binnen uw organisatie? Onze Vault consultant kan vrijblijvend bij u langs komen om te vertellen wat Vault voor uw situatie kan betekenen. Ook ondersteund Cadix uw organisatie bij het implementeren van Vault Basic. Wij verzorgen het gehele traject; van het in kaart brengen van de huidige situatie en het installeren van Vault tot aan het uitvoeren van instructies.

Vault implemenatieplan

Cadix neemt de volgende stappen voor het implementeren van Vault Basic binnen organisaties:

In kaart brengen van huidige werkwijze

Tijdens de inventarisatiefase brengen we uw vraagstuk in kaart. Wij komen bij u langs en bespreken uitgebreid de huidige- én gewenste situatie.

Rapportage van huidige- en gewenste situatie

Op basis van de eerder uitgevoerde inventarisatie worden de huidige- en de gewenste situatie tot in detail uitgewerkt.

Installatie Vault op server

In deze fase wordt Vault op de server geïnstalleerd en worden de settings juist ingesteld. Daarnaast worden de gebruikers toegevoegd die met Vault gaan werken en worden de rechten per gebruiker toegekend.

Content Center

De standaard Content Center onderdelen worden toegevoegd aan Vault en de bijbehorende instellingen worden per gebruiker ingesteld. Iedere gebruiker zal namelijk de Content Center onderdelen uit Vault halen en niet van de C-schijf.

Cursus Vault

Wanneer er met Vault wordt gewerkt, verandert uw manier van gegevens verwerken. Om deze manier goed onder de knie te krijgen, wordt er na afloop van de Vault implementatie een korte cursus gegeven. Tijdens deze cursus zal de werkmethode worden uitgelegd en wordt er geoefend met de software.

Wat zijn de kosten?

Het impementeren van Vault Basic kan al vanaf € 1.150,-.