Hebben u en uw collega behoefte aan een CAD training? Of heeft u de afgelopen zes maanden al een cursus bij Cadix gevolgd? En bent u nu wel toe aan extra verdieping? Boek dan deze week nog een cursus en ontvang 50% korting!


Een training volgen bij Cadix is nu extra voordelig! We geven namelijk tijdelijk 50% korting op elke tweede cursus; goed voor uw collega en goed voor uzelf. Hiermee vergroot u uw vaardigheden en productiviteit en wordt het (samen) werken nog leuker!

Maak uiterlijk 18 februari gebruik van de code 'VALENTIJN24' en gun uzelf en uw collega die voorsprong.

Voorwaarden en uitleg
 • Deze actie is uitsluitend geldig wanneer u zich, eventueel samen met uw collega, tussen 13 en 18 februari 2024 inschrijft voor een van de volgende cursussen:

  AutoCAD Basis BIM Basis
  AutoCAD Basis + Vervolg SketchUp
  AutoCAD Vervolg Fusion 360 Basis
  Inventor Basis Revit Basis
  Inventor Basis + Vervolg Revit Basis + Vervolg
  Inventor Vervolg Revit Vervolg
 • En vermeld daarbij tijdens het inschrijfproces de kortingscode 'VALENTIJN24' ;

 • De code geeft 50% korting op de tweede aanmelding en geldt voor cursussen met een startdatum ná 18 februari en vóór 1 juli 2024.
 • Deze actie is niet geldig in combinatie met andere kortingen en/of aanbiedingen. De korting op de tweede cursus geldt als beide cursussen in de genoemde periode geboekt en gevolgd worden. 
 • Schrijven u en uw collega zich tijdens de actieperiode beide in voor een cursus dan kunt u gebruik maken van 50% korting op de tweede cursus. Uw collega mag exact dezelfde cursus, locatie en startdatum kiezen, maar dit is niet verplicht. Kiest u beide een andere cursus dan geldt de actiekorting op de cursus met het laagste tarief. 
 • Schrijft uw collega zich tijdens de actieperiode zelf in en wilt u als duo gebruik maken van deze actie, laat hem of haar dan naast de kortingscode alstublieft ook uw naam invullen.
 • Heeft u tussen 1 augustus 2023 en 18 februari 2024 zelf al een cursus bij Cadix gevolgd, en schrijft u zich tijdens deze Valentijnactie in voor een nieuwe cursus voor uzelf, dan krijgt u met de code 50% korting op deze nieuwe inschrijving. Vermeld bij het inschrijfproces naast de kortingscode welke cursus u eerder in de afgelopen zes maanden al bij Cadix heeft gevolgd.

Heeft u vragen?

Harold Kramer
Harold Kramer, Accountmanager

Neem gerust contact met mij op. Ik help u graag verder!