AutoCAD Blended Learning cursus

AutoCAD Basis – Blended Learning

Cadix verzorgt een AutoCAD Basis cursus op basis van de leermethode: Blended Learning. Met Blended Learning bij Cadix kunt u flexibelere uw tijd indelen om de gewenste kennis op te doen. Er wordt een stukje zelfdiscipline gevraagd, maar Cadix helpt u om ‘bij de les’ te blijven.

Na het volgen van deze cursus maakt u zelfstandig en op een juiste manier een tweedimensionale (2D) tekening, welke u kunt bewerken en afdrukken.

Een beetje zelf, en toch gecoacht en getraind!

Bij het blended leerprogramma krijgt u de beschikking over het lesmateriaal van Cadix. U behandelt tijdens ‘zelfstudie’ voorgeschreven e-learning modules en bijbehorende opdrachten. Daarnaast krijgt u een aantal dagen klassikaal les van een gekwalificeerde trainer. U heeft hier ook de gelegenheid eventuele vragen of problemen die u hebt ondervonden bij de e-learning te bespreken met de trainer. Ook zal er tijdens de AutoCAD Basis Blended Learning cursus één ‘les op afstand’ plaats vinden, waarbij de trainer u ondersteunt op afstand. Na het afronden van de cursus ontvangt u een officieel erkend Autodesk certificaat.

De mix van verschillende leermethoden is zeer efficiënt en effectief!

Wat doet u thuis en wat doet u in het klaslokaal?

U ontvangt voorafgaand aan de cursus een duidelijke lesbrief waarop beschreven staat welke hoofdstukken en opdrachten u thuis en in het klaslokaal behandelt. Onze doelstelling is, net als bij een ‘gewone’ klassikaal training, dat u aan het einde van het traject beschikt over de kennis en vaardigheden om zelfstandig met de software te kunnen werken.

AutoCAD Basis - Blended Learning

Schrijf u in voor de cursus AutoCAD Basis - Blended Learning.