Klassikale CAD training | CAD maatwerktraining | online CAD cursus

Trainingsvormen

Trainingsvormen

Iedereen leert op zijn of haar eigen manier en iedereen heeft een eigen leerbehoefte. Daarom werkt Cadix met verschillende leervormen en alles daar tussen in. Op deze manier sluit wij aan bij de verschillende leerbehoeften en leerstijlen van onze cursisten.

Kies een leerstijl die bij u past

Het is belangrijk dat u een leerstijl kiest die bij u past. Men leert namelijk het meest efficiënt door een leerstijl te kiezen die aansluit bij zijn of haar eigen leerstijl, leerdoelen en leeromstandigheden aansluit.

Hieronder ontdekt u welke leervormen mogelijk zijn bij Cadix:

Klassikale training

Cadix heeft jarenlange ervaring met het verzorgen van klassikale CAD trainingen. Onder begeleiding van een docent gaat u, samen met de medecursisten, aan de slag met de lesstof. Een groot voordeel van een klassikale CAD training is dat u direct in contact bent met de docent, maar óók kunt communiceren met medecursisten.

Cadix beschikt over meerdere trainingslocaties door heel Nederland. U vindt ons onder andere in Utrecht, Drachten, Amsterdam, Rotterdam, Groningen, Arnhem, Zwolle en Groningen. Alle trainingslocaties zijn uitstekend te bereiken met zowel eigen- als openbaar vervoer.

Op onze website vindt u bij elke training een open-rooster, waar u de ingeroosterde trainingen kunt bekijken. Elke week start er ergens in Nederland een klassikale CAD training. Staat uw gewenste startdatum er niet bij? Of past de datum niet met de geboden opleidingslocatie? Neem dan gerust contact met ons op.

Bekijk ons aanbod van klassikale cursussen.


 

Maatwerktraining

Heeft u behoefte aan een CAD training die geheel op uw wensen en eisen is gebaseerd? Dat kan bij Cadix. Een CAD maatwerk training wordt namelijk volledig op uw organisatie en uw situatie afgestemd. Kortom, de training wordt voor u op maat verzorgd.

Op basis van een zorgvuldige analyse van uw vraagstelling en een uitgebreide intake met deelnemers, zijn wij in staat om zeer effectief te trainen en op te leiden. U bepaalt, samen met ons, het tijdstip en de tijdsduur van de opleiding of training. De CAD maatwerktraining kan daarbij (ook) op uw locatie plaatsvinden met behulp van ons mobiele leslokaal, wat bespaart in reistijd- en kosten.

“Een CAD maatwerk training is altijd een effectieve en efficiënte wijze van trainen.”


 

E-learning

Autodesk CAD trainingen zijn óók volledig als e-learning training online te volgen. Met onze e-learning mogelijkheden heeft u waar en wanneer u maar wilt toegang tot de training. U leert in uw eigen tempo, kunt zelf bepalen hoeveel tijd u aan een onderwerp besteedt en het leermateriaal kan gemakkelijk in ‘brokjes’ worden verdeeld, waardoor u de stof beter naar eigen behoefte kunt opnemen. Ook is het mogelijk dat u alleen dátgene leert waar u behoefte aan heeft.

Met e-learning leert u waar én wanneer u dat wilt. Onze e-learning modules zijn daarbij ook prima te gebruiken als naslagwerk bij een klassikale cursus. Lees meer over e-learning.

Bekijk ons aanbod van e-learning cursussen.
 


 

Blended Learning

Blended learning is een combinatie van klassikaal leren en Autodesk e-learning met intensieve begeleiding. Blended leren bij Cadix biedt u de mogelijkheid uw tijd veel flexibeler in te delen om de gewenste kennis op te doen. Bij blended leren blijft een stukje zelfdiscipline gevraagd worden, maar Cadix helpt u om ‘bij de les’ te blijven. 

Een beetje zelf, en toch gecoacht en getraind!
Bij het blended leerprogramma van Cadix krijgt u de beschikking over het lesmateriaal van Cadix. Aan de hand van dit lesmateriaal doet u een gedeelte als zelfstudie. Daarnaast krijgt u een aantal dagen klassikaal les van een  gekwalificeerde trainer. Samen met andere medestudenten kunt u dan ook eventuele vragen of problemen die u hebt ondervonden bij de e-learning bespreken met de trainer. 

Het blended leerprogramma bied u dus veel flexibiliteit. Tegelijkertijd geeft het u de zekerheid dat u tijdens de klassikale momenten door onze docenten gecoacht en getraind wordt.

Wat doet u thuis, wat doet u in het klaslokaal?
U krijgt bij Blended leren vooraf een duidelijke uitleg en instructie welke hoofdstukken en opdrachten u thuis doet en welke u klassikaal gaat doen. Onze doelstelling is net als in een ‘gewone’ klassikale training dat u aan het einde van de blended training beschikt over de kennis en vaardigheden om met de software te kunnen werken.

Bekijk ons aanbod van Blended Learning cursussen.


 

Virtual Classroom

Heeft u niet de mogelijkheid om een training klassikaal te volgen? Dat is geen probleem! Virtual Classroom biedt namelijk een flexibele oplossing voor het volgen van een training of instructie op ‘afstand.’ Met Virtual Classroom kunt u de training thuis of op de werkplek volgen. Zo hoeft u dus niet te reizen en kunt u de training volgen in uw eigen vertrouwde omgeving. Virtueel Classroom biedt flexibiliteit aan lesmethodiek, waarbij de kwaliteit van de kennisoverdracht gewaarborgd blijft.


 

Werkplekbegeleiding

Soms is een klassikale training onvoldoende toereikend om optimaal van de CAD software gebruik te (blijven) maken. Een werkplekbegeleiding door een van onze ervaren docenten is dan de juiste oplossing.

Deze aanpak is bijzonder effectief en levert duurzaam rendement

Een werkplekbegeleiding vindt plaats in uw eigen werkomgeving en op de momenten die u het best passen. Samen met u bepalen wij vooraf hoeveel tijd er besteed wordt aan de werkplekbegeleiding. Ook wordt bepaald welke onderdelen er worden behandeld. Op deze manier ontstaat er een optimale begeleiding, waarbij u precies leert wat u nodig hebt.

Werkplekbegeleiding biedt een uitkomst om de theorie in de praktijk toe te passen. Doordat de productspecialisten met u meedenken en advies verstrekken, leert u efficiënt(er) gebruik te maken van de software.

Sietze Hospes

Meer weten?

Weet u niet welke leervorm het beste bij u past? Of wilt u graag meer weten een instructie op afstand? Wij adviseren u graag over de verschillende mogelijkheden.