Behaal de Autodesk Certificering

Certificering

Autodesk certificering

Een Autodesk certificering is een wereldwijd erkend bewijs van uw vaardigheden en kennis als CAD-professional. Het behalen van het certificaat toont uw kennis en kunde aan, en het helpt u vooruit in uw carrière.

Cadix is een Authorized Certified Center voor AutoCAD, Revit, Inventor en 3ds Max. Wij voldoen aan de strenge selectiecriteria die gesteld worden aan Autodesk examencentra. Na het succesvol afronden van een training bij Cadix ontvangt u het 'ATC Course Completion Certificate' en kunt u deelnemen aan het examen voor ‘Certified Users’. Na enkelen maanden praktijkervaring hebben opgedaan, kunt u deelnemen aan het ‘Certified Professional’ examen. U maakt hiermee uw kennis en vaardigheden aantoonbaar.

Voordelen van de Autodesk certificering

Het behalen van een Autodesk certificering heeft vele voordelen:

  • De certificering is een wereldwijde accreditatie voor CAD-professionals.
  • U kunt altijd aantonen dat u beschikt over de juiste CAD-vaardigheden en –expertise.
  • U mag gebruik maken van het Autodesk Certified-logo voor op verschillende doeleinden: zoals uw visitekaartje, CV, LinkedIn-profiel en uw e-mailhandtekening.
  • U wordt opgenomen in de database met Autodesk Certified Professionals.
  • Het certificeren van uw team leidt tot verhoogde productiviteit, verbeterde organisatorische efficiency en dus een verbeterde concurrentiepositie.

'De certificering is een waardevol instrument voor zowel werkgevers als werknemers'

Certificering voor beginnende CAD gebruikers

Bent u een beginnend CAD-gebruikers en wilt u uw basisvaardigheden testen? Neem dan deel aan het Autodesk Certified User examen. Om het examen succesvol af te kunnen sluiten dient u een basiscursus en een vervolgcursus gevolgd te hebben met ongeveer 50 uur praktijkervaring. Het examen is Engelstalig en duurt twee uur, waarbij u opdrachten uitvoert binnen het CAD-systeem.

Certificering voor ervaren CAD gebruikers

Als u beschikt over geavanceerde Autodesk-vaardigheden en complexe workflow- en designuitdagingen kunt oplossen, is de Autodesk Certified Professional-certificering uitstekend voor uw carrière. De vragen in dit examen gaan over gevorderde onderwerpen, procedures en werkmethodes. De examenvragen zijn Engelstalig en bestaan uit meerkeuzevragen en praktijkvragen.

Examentraining

U wilt goed voorbereid deelnemen aan het examen. Tijdens een examenvoorbereidingsdag bij Cadix wordt u de kennis en vaardigheden aangereikt die nodig zijn om goed voorbereid aan het examen deel te nemen. Zo bent u snel en doelgericht op weg naar uw Autodesk Certificering. Aan het einde van de examenvoorbereidingsdag kunt u deelnemen aan het examen. Wilt u eerst nog meer vaardigheden op doen in de praktijk, dan kunt u ook later aan het examen deelnemen.

'Certificering is een manier om uw vaardigheden te tonen en u te onderscheiden van de concurrentie'