Behaal de Autodesk Certificering

Certificering

Autodesk certificering

Een officieel certificaat van Autodesk is een wereldwijd erkend bewijs van uw vaardigheden en kennis als design-professional. Het behalen van het certificaat toont uw kennis en kunde aan en het helpt u vooruit in uw carrière.

Cadix is een Authorized Testing Center voor AutoCAD, Revit, Inventor en 3ds Max. Wij voldoen aan de strenge selectiecriteria die gesteld worden aan Autodesk examencentra.

Voordelen van de Autodesk certificering

Het behalen van een Autodesk certificering heeft vele voordelen:

  • De certificering is een wereldwijde accreditatie voor CAD-professionals.
  • U kunt altijd aantonen dat u beschikt over de juiste CAD-vaardigheden en –expertise.
  • U mag gebruik maken van het Autodesk Certified-logo voor op uw visitekaartje, cv, LinkedIn profiel en e-mailhandtekening. 
  • U wordt opgenomen in de database met Autodesk Certified Professionals.
  • Het certificeren van uw team leidt tot verhoogde productiviteit, verbeterde organisatorische efficiency en dus een verbeterde concurrentiepositie.

'De certificering is een waardevol instrument voor zowel werkgevers als werknemers'

Certificering voor beginnende CAD gebruikers

Bent u een beginnend CAD-gebruikers en wilt u uw basisvaardigheden testen? Neem dan deel aan het Autodesk Certified User examen. Om het examen succesvol af te kunnen sluiten dient u een basiscursus en een vervolgcursus gevolgd te hebben met ongeveer 50 uur praktijkervaring. Het examen is Engelstalig en duurt twee uur, waarbij u opdrachten uitvoert binnen het CAD-systeem.

 

 

 

 

Certificering voor ervaren CAD gebruikers

Als u beschikt over enkele maanden praktijkervaring kunt u deelnemen aan het Autodesk Certified Professional examen. De vragen in dit examen gaan over gevorderde onderwerpen, procedures en werkmethodes. De examenvragen zijn Engelstalig en bestaan uit meerkeuzevragen en praktijkvragen.

 

Bekijk al onze Certified Professional examens. 

Examentraining

Uit ervaring blijkt dat deelnemers die een examenvoorbereidingstraining hebben gevolgd makkelijker slagen voor hun Autodesk examen. De slagingskans neemt met behulp van een examentraining aanzienlijk toe.

Tijdens een examenvoorbereidingsdag wordt u de kennis en vaardigheden aangereikt die nodig zijn om goed voorbereid aan het examen deel te nemen. Voor aanvang ontvangt u van Cadix een uitgebreide roadmap, waarin staat beschreven welke onderdelen waardevol zijn om te leren. Ook ontvangt u een document met een grote diversiteit aan voorbeeldvragen. Deze maakt u voor aanvang van de training thuis. Tijdens de examentraining worden de voorbeeldvragen besproken en worden specifieke onderwerpen behandeld die in het examen aan de orde komen. Ook wordt er een Autodesk testexamen gemaakt en besproken.

'Certificering is een manier om uw vaardigheden te tonen en u te onderscheiden van de concurrentie'