Scholingsbudget WW t.w.v. € 5000,-

Wilt u uw kansen op de arbeidsmarkt vergroten door een CAD cursus te gaan volgen, maar heeft u niet de financiële middelen om de cursus te bekostigen? Doe dan een beroep op de nieuwe subsidiemogelijkheid van het UWV. Met een maximum tot € 5000,- incl. BTW kunt u in veel gevallen gratis een cursus volgen bij Cadix. Cadix heeft een scholingsovereenkomst met het UWV.

Wanneer komt u in aanmerking voor de subsidie?

U komt in aanmerking voor deze vergoeding wanneer u in de WW zit, affiniteit heeft met de bouw of techniek, en u zich wilt scholen richting een beroep uit de kansrijke beroepenlijst. Dit is een zorgvuldig, door het UWV, samengestelde lijst met beroepen waar momenteel veel vraag naar is of waar de komende tijd een tekort in ontstaat. Beroepen waarbij CAD kennis vereist is, staan ook in deze lijst vermeld. Denk hierbij aan: tekenaar, werkvoorbereider, calculator, projectleider, ontwerper, constructeur, engineer, BIM manager of BIM-modelleur.

Gratis training of scholingstraject

Met de UWV subsidie kunt u onder andere de volgende opleidingen (of een combinatie hiervan) geheel gratis volgen:

Hoe vraag ik het scholingsbudget aan?

Het uitgangspunt bij de inzet van het scholingsbudget is dat de UWV adviseur de scholingsoptie bespreekt met de werkzoekende. Als een werkzoekende zelf een wens tot scholing en financiering vanuit het Scholingsbudget WW aandraagt in een gesprek met de adviseur, wordt dit op dezelfde manier beoordeeld. Ter voorbereiding aan zo’n gesprek vraagt het UWV een offerte vooruit te sturen. Deze kunt u bij ons opvragen.

Neem contact op

Vraag meer informatie aan!

Laat uw e-mailadres achter en ontvang meer informatie per mail. 

Harold Kramer
Harold Kramer, Accountmanager

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem gerust contact met mij op. Ik adviseer u graag over de mogelijkheden.