Vergroot uw kans op een baan!

Momenteel is er een te kort aan bouw- en werktuigbouwkundig personeel op de arbeidsmarkt. Kennis van een 3D CAD pakket is voor veel functies een pre of zelfs een vereiste! Door het volgen van een training of een scholingstraject richting een CAD functie wordt de kans op een baan aanzienlijk vergroot. 

Aan de slag als CAD tekenaar?

In het scholingstraject ‘CAD tekenaar’ leert u te werken met AutoCAD.

Wat leert u? Tijdens het opleidingstraject leert u de functionaliteiten van CAD die u als tekenaar nodig heeft. Na afloop van het scholingstraject kunt u direct als tekenaar bij een bedrijf functioneren.
Voorkennis Om aan het scholingstraject deel te nemen is geen specifieke voorkennis vereist. Wel dient het werken met een computer voor u niet vreemd te zijn.  
Duur van het traject Het traject bestaat uit 6 cursusdagen en 3 coachingsdagen waarin u leert werken in AutoCAD. Voor het oefenen en maken van opdrachten kunt u rekening houden met ongeveer 20 dagen. Tijdens het scholingstraject krijgt u toegang tot de Cadix Academy. Het online leerplatform van Cadix.
Examen Het scholingstraject wordt afgesloten met het examen: AutoCAD Certified Professional. De Autodesk certificering is een wereldwijde accreditatie waarmee u aantoont kennis en ervaring te hebben met het gebruik van de AutoCAD software.

Meer weten over het scholingstraject CAD tekenaar? Vraag meer informatie aan! Binnen twee dagen zal onze scholingsdeskundige contact met u op nemen om de mogelijkheden te bespreken. 

Hulp nodig bij het maken van een keuze?

Heeft u hulp nodig bij het kiezen van één van onze scholingstrajecten of heeft u andere wensen? Neem gerust contact met ons op. Bel naar 088 2600 800 of mail naar info@cadix.nl. Wij adviseren uw graag over de diverse mogelijkheden en houden rekening met uw wensen en eisen.

U kunt ook ons intakeformulier invullen. Door het invullen van de vragenlijst krijgen wij een beeld van uw profiel en interesses. Op basis van uw antwoorden geven wij een gericht scholingsadvies. 

Luuk Huisman
Luuk Huisman, Directeur

Ik adviseer u graag!