TU Delft

Klant:

TU Delft

Zie ook:

Omschrijving:

Cadix verzorgt intensief leeraanbod Revit Power Modelling bij TU Delft

Deel deze pagina:

TU Delft heeft als ambitie om haar huidig lesaanbod in het vakgebied bouwkunde inhoudelijk verdergaand te digitaliseren. Autodesk adviseerde TU Delft om Cadix hiervoor in te schakelen.

Ook onder de studenten bouwkunde van TU Delft leeft sterk de behoefte om op hoog niveau digitaal te leren ontwerpen en construeren, bijvoorbeeld via een cursusreeks Revit. Hoewel de faculteit van plan is om een vernieuwd curriculum aan te gaan bieden met een sterkere focus op digitalisering van de industrie, is dit nu nog een lacune in het leeraanbod. Daarom klopte TU Delft in eerste instantie aan bij Autodesk, wereldwijd de grootste leverancier van CAD software waaronder AutoCAD en Revit. Deze nam op zijn beurt direct contact op met Cadix, hét geautoriseerde trainings- en ontwikkelcentrum in Nederland.

De vraag om de TU te helpen bij het geven van colleges en het integreren van middelen om digitalisering op te nemen werd uiteraard meteen enthousiast opgepakt door accountmanager Harold Kramer. Na het afstemmen van alle wensen en vereisten die TU Delft stelde werd er een concreet plan met leer-initiatieven opgesteld. Als ervaren kennis- en ontwikkelpartner begrijpt Cadix het belang van een kwalitatieve en consistente aanpak en weet dit als geen ander te realiseren.

 

Leeraanbod

Inmiddels is onze vakspecialist Gideon Clarijs - de Rijk gestart met het geven van een reeks 'Revit Power Modelling' colleges. Hij deelt niet alleen zijn vergaande kennis van Revit en de BIM methodiek met de eerste-, tweede en derdejaars studenten, het lukt hem daarbij om ze nóg enthousiaster te maken voor alle mogelijkheden en toepassingen van CAD software. Tijdens de colleges krijgen de studenten inzicht in de volledige kracht van modelleren met Revit en leren ze om hun ideeën voor de bouw, architectuur, civiele en installatietechniek praktisch en tot in detail uit te werken, van concept tot constructie.

Leeraanbod

Voor docent Gideon is dit ook een inspirerende samenwerking.
Met dank aan Delft University of Technology en vooral ook aan alle deelnemende studenten!

Kennisportaal

De succesvolle lessenreeks wordt ondersteund door een op maat gemaakt kennisportaal, de speciaal voor TU Delft door Cadix ingerichte aCADemy. Deze persoonlijke leeromgeving geeft toegang tot waardevolle studiematerialen zoals instructies, oefeningen en voorbeeldmateriaal. Ook is er de mogelijkheid om bestanden te delen en direct vragen te stellen aan de specialisten van Cadix. Op deze manier kunnen de studenten nog het gehele studiejaar verder blijven oefenen en hun verworven kennis verder ontwikkelen.

Het is geweldig om de opkomende generatie bouwkundigen zo enthousiast en gemotiveerd te zien. Prachtig om op deze manier bij te kunnen dragen aan persoonlijke en bredere onderwijsdoelstellingen, en daarmee aan de toekomst van de hele branche.

Gideon Clarijs - de Rijk, Consultant Building Solutions

Toekomstbestendig

Wilt u weten hoe Cadix ook u of uw organisatie verder kan helpen met innovatieve oplossingen voor de bouw- en ontwerpindustrie? De toekomst begint hier!

Harold Kramer
Harold Kramer, Accountmanager

Neem vrijblijvend contact op

Wilt u ook iets nieuws leren, of juist bijblijven in uw vakgebied?
Laten we ontdekken wat we voor elkaar kunnen betekenen!