Volg een CAD cursus in Drachten | Cadix

Drachten

Trainingen in Drachten

Bent u op zoek naar een CAD cursus in Friesland? Cadix biedt u vanuit Drachten de beste CAD cursussen voor zowel beginners voor als gevorderden. Op deze manier is het mogelijk om op verschillende niveaus te werken aan uw vaardigheden op het gebied van CAD. Bekijk ons aanbod en ontdek de mogelijkheden die het volgen van een CAD training in Drachten voor u heeft.

CAD trainingen voor diverse werkvelden

Cadix verzorgt een breed scala aan CAD trainingen in Drachten. Wij bieden alle opleidingen en trainingen van Autodesk voor de bouw, werktuigbouw en de civiele techniek. Denk aan trainingen voor AutoCAD, Revit of Inventor, maar ook aan CAD cursussen als de BIM Basistraining, de Fusion 360 basiscursus of een SolidWorks Vervolgcursus.

Faciliteiten vestiging Drachten

Voor CAD trainingen in Drachten beschikken wij over uitstekende gefaciliteerde trainingsruimtes. Tijdens de cursus kunt u onbeperkt gebruik maken van koffie, thee en ijswater. Ook wordt u een lunch aangeboden.

Elektrische auto opladen?

Op het parkeerterrein van Cadix is een laadpaal voor elektrische auto's aanwezig. De paal staat aan de oostzijde van het pand. Er kan geladen worden met behulp van een laadpas voor openbare laadpalen. 

Adresgegevens locatie Drachten

Ampèrelaan 1c
9207 AM Drachten

Routebeschrijving

Op onze trainingslocatie Drachten kunt u de volgende CAD trainingen en cursussen volgen: