Leer ons kennen!

Met meer dan 25 jaar relevante ervaring helpt Cadix klanten met het verbeteren en versnellen van de ontwerpprocessen. Dit doen wij door de inzet van onze kennis en toonaangevende ontwerpsoftware zoals Autodesk. Door de uitgebreide marktkennis van onze professionals en de focus waarmee we werken is Cadix in staat om passende pragmatische oplossingen te bedenken en te realiseren. Wij streven hierbij naar een lange en duurzame relatie met klanten, professionals en partners.

Nuchtere aanpak

Cadix heeft een nuchtere aanpak. We brengen elk vraagstuk terug tot de kern. We kijken wat er echt aan de hand is en gaan er dan mee aan de slag, op een heel praktische manier. Met onze concrete adviezen kan onze klant aan de slag. We houden te allen tijde een vinger aan de pols en helpen waar nodig bij de implementatie van het advies. Waarom? Omdat wij graag advies geven, maar nog liever zien dat het advies ook ├ęcht tot verbetering leidt.

Nuchtere aanpak

Niets geeft meer voldoening dan groei

Cadix weet dat een uitdagende functie medewerkers energie geeft en gemotiveerd houdt. En dat is ook de reden waarom wij altijd focus houden op kansen in de organisatie, persoonlijke groei en ambities. Wij geven onze medewerkers de ruimte om te laten zien wat ze kunnen en dagen onze collega's uit continu hun kennis te vergroten.

Wij stellen ons alvast aan u voor:

Team Cadix

Locaties door heel Nederland

Wij werken vanuit twee goedbereikbare vestigingen in Utrecht en Drachten. Twee inspirerende omgevingen om mooie oplossingen voor onze klanten te bedenken en te realiseren. Verspreid over Nederland beschikken wij ook over opleidingslocaties, zodat onze klant niet ver hoeft te reizen voor een training of ondersteuning van een consultant.

Luuk Huisman
Luuk Huisman, Directeur

Meer weten over Cadix?

Neem gerust contact met mij op!