Cadix is Reseller van 'Pinnacle Series' in de Benelux en heeft hiermee het exclusieve recht om Autodesk e-learning content aan te bieden. Autodesk CAD trainingen zijn nu dus óók volledig online te volgen.

Met deze e-learning heeft u waar en wanneer u maar wilt toegang tot het studiemateriaal. U leert in uw eigen tempo, u kunt zelf bepalen hoeveel tijd u aan een onderwerp besteedt en het leermateriaal kan eenvoudig in ‘brokjes’ worden verdeeld, waardoor u de stof beter naar eigen behoefte kunt opnemen. Ook is het mogelijk dat u alleen datgene leert waar u behoefte aan heeft.

Vergroot uw kennis & productiviteit

Pinnacle Series draagt bij aan het vergroten van de kennis en productiviteit van uw gehele organisatie. Het slimme e-learning platform biedt een breed scala aan hoogwaardige technische trainingsinhoud voor Autodesk software, zoals AutoCAD, Revit en Inventor. 

 

De voordelen van e-learning:

Leer in uw eigen tempo.

Leer op het tijdstip dat u het beste uitkomt.

Deel de stof op in kleine ‘brokken’.

Behandel alleen onderwerpen die voor u van toepassing zijn.

Verder creëert u met dit e-learning platform eenvoudig uw eigen content en deelt dit met collega's. Daarbij is de e-learning goed te gebruiken als naslagwerk bij een klassikale cursus. 

Méér dan 70 e-learning cursussen!

Hieronder ziet u een greep uit het aanbod van méér dan 70 Autodesk e-learning cursussen van Pinnacle Series. Staat uw gewenste e-learning cursus er niet tussen? Neem dan contact met ons op!

Het complete e-learning overzicht vindt u door in ons cursusaanbod de filter 'E-learning' toe te passen.

Waaruit bestaat de e-learning cursus?

De e-learning cursus bevat verschillende leerpaden, workflows, oefenopdrachten, documenten en video’s. Ook biedt de e-learning cursus een plug-in aan welke u kunt openen in uw CAD software. Tijdens het werken in de software geeft de e-learning tool aan welke modules uit de training aansluiten bij uw handelingen. Zo leert u dus precies hetgeen u nodig heeft!

Alle e-learning curssusen zijn beschikbaar in eenvoudig te volgen Engels. 

Willian Bos
Willian Bos, Accountmanager Building

Wilt u meer weten over onze e-learning cursussen?

Neem gerust contact met mij op!