Wanneer u deelneemt aan een training bij Cadix, krijgt u automatisch toegang tot het online leerportaal. Cadix Academy biedt uitgebreide informatie die u kunt gebruiken tijdens uw opleiding of training. De vele instructievideo’s geven heldere uitleg over verschillende functionaliteiten van de software en ondersteunen u met het maken van de oefeningen. De uitgevoerde opdrachten kunt u direct ter beoordeling naar de docent versturen. Deze geavanceerde, zeer gebruiksvriendelijke leeromgeving is bereikbaar via de PC, tablet of mobiel. 

Met Cadix Academy krijgt u de volgende voordelen:

  • Toegang tot het cursusmateriaal ter ondersteuning van uw training

  • Oefenopdrachten en proefopgaven

  • Instructievideo's

  • Tips & tricks van onze CAD- en BIM experts

Communicatieplatform

Het online leerportaal geeft u ook de mogelijkheid om buiten de bijeenkomsten contact te hebben met uw trainer en uw medecursisten. Zo vormt het leerportaal een dynamisch communicatieplatform voor alle cursisten. Deze interactie en dynamiek maken het leren actueel, praktisch en leuk!

Toegang tot Cadix Academy

Voor aanvang van uw training ontvangt u per e-mail de inloggegevens voor de Cadix Academy. Hiermee krijgt u automatisch toegang tot de persoonlijke welkomstpagina. Uw account is één jaar geldig. 

Luuk Huisman
Luuk Huisman, Directeur

Maak een afspraak

Meer weten over dit online leerplatform? Neem gerust contact op met onze opleidingadviseurs.