Wilt u het niveau van uw tekenafdeling verhogen? Laat uw medewerkers een online assessment doen en krijg een gedetailleerd beeld van het huidige kennisniveau en skills op gebied van CAD-software.

Op basis van de resultaten wordt er een uitgebreid rapport gegenereerd, waarbij direct zichtbaar wordt of er wellicht een kennisgap is voor bepaalde software of functionaliteiten. Het assessment kan ook fungeren als 0-meting, waarna u en uw team doelen kunnen stellen om slimmer en efficiënter met CAD-software te werken.

Hoe ziet een assessment eruit?

Het assessment, ofwel kennistest, bestaat uit circa 25 vragen. Dit zijn zowel multiple choice vragen als open vragen. De vragen zijn praktijkgericht en dit betekent ook dat er in sommige gevallen een opdracht in de software moet worden geopend. Het niveau van de vragen (basis, gevorderd, et cetera) wordt voorafgaand door ons of uw eigen organisatie bepaald.

Het is daarbij ook mogelijk om als organisatie een aantal maatwerkvragen toe te voegen aan het assessment. Deze vragen kunnen bijvoorbeeld gericht zijn op de eigen organisatie of op specifieke taken van een medewerker.

Hoe ziet een assessment eruit?

Wat zijn de voordelen van een assessment?

Snel inzicht van kennisniveau

Krijg snel inzicht in het kennisniveau van uw medewerkers.

Beeld van kennisgaten

Krijg een duidelijk beeld van eventuele kennisgaten.

Cursus op maat

Stel een efficiënt trainingsprogramma samen gericht op uw medewerkers.

Kennisgaten? Wat nu?

Het kan natuurlijk zijn dat uit de assessments blijkt dat er enkele kennisgaten zijn binnen uw organisatie. Om het niveau van uw tekenkamer te verhogen en daarmee het werkproces te versnellen, kunt u ervoor kiezen uw medewerkers bij te scholen.

Trainingen afgestemd op uw medewerkers

Door het afnemen van de assessments wordt exact in beeld gebracht op welk vlak kennis ontbreekt. En Cadix kan op basis hiervan een passend trainingsprogramma opstellen. Alleen de onderwerpen die de medewerkers nog niet goed beheersen worden behandeld. Hiermee is de training zeer efficiënt en bespaart u tijd en kosten.

Meer weten over assessments?

Wilt u meer weten over de ‘kennistesten’ van Cadix? Laat hieronder uw contactgegevens achter of bel naar 088 2600 800.