Hetzelfde leren in minder tijd!
Blended Learning is een combinatie van klassikaal leren én e-learning met intensieve begeleiding. Met Blended Learning bij Cadix kunt u flexibelere uw tijd indelen om de gewenste kennis op te doen. Er wordt bij deze trainingsvorm een stukje zelfdiscipline gevraagd, maar Cadix helpt u om ‘bij de les’ te blijven.

Een beetje zelf, en toch gecoacht en getraind!

Bij het blended leerprogramma krijgt u de beschikking over het lesmateriaal van Cadix. U behandelt tijdens ‘zelfstudie’ voorgeschreven e-learning modules en bijbehorende opdrachten. Daarnaast krijgt u een aantal dagen klassikaal les van een gekwalificeerde trainer. U heeft hier ook de gelegenheid eventuele vragen of problemen die u heeft ondervonden bij de e-learning te bespreken met de trainer. Ook zal er tijdens deze Blended Learning cursus één ‘les op afstand’ plaats vinden, waarbij de trainer u ondersteunt op afstand. Na het afronden van de cursus ontvangt u een officieel erkend Autodesk certificaat.

Wat doet u thuis en wat doet u in het klaslokaal?

U ontvangt voorafgaand aan de cursus een duidelijke lesbrief waarop beschreven staat welke hoofdstukken en opdrachten u thuis en in het klaslokaal behandelt. Onze doelstelling is, net als bij een ‘gewone’ klassikale training, dat u aan het einde van het traject beschikt over de kennis en vaardigheden om zelfstandig met de software te kunnen werken.

Onze Blended Learning cursussen

Wilt u deelnemen aan een Blended Learning cursus? Wij bieden (momenteel) de volgende cursussen:

Bekijk alle cursussen

Wilt u meer over Blended Learning weten?

Neem gerust contact met ons op. Wij vertellen u graag meer.

Harold Kramer
Harold Kramer, Accountmanager

Neem contact op!