AutoCAD e-learning cursus | Online leren bij Cadix

AutoCAD e-learning cursussen

Online een AutoCAD cursus volgen?

Cadix is Country Reseller van CADLearning voor Nederland en heeft hiermee het exclusieve recht om e-learning content aan te bieden. Met onze e-learning mogelijkheden heeft u waar en wanneer u maar wilt toegang tot het studiemateriaal. U leert in uw eigen tempo, u kunt zelf bepalen hoeveel tijd u aan een onderwerp besteedt en het leermateriaal kan eenvoudig in ‘brokjes’ worden verdeeld, waardoor u de stof beter naar eigen behoefte kunt opnemen.

AutoCAD is 's werelds meest verkochte CAD softwarepakket. Het softwarepakket biedt u de kracht en flexibiliteit aan om ontwerpideeën in zowel 2D als 3D vorm te geven. 

Hoe ziet de e-learning cursus eruit?

De e-learning cursus bevat video’s, afbeeldingen, oefenopdrachten, geluidopnames en tips & tricks. Ook biedt de e-learning cursus een plug-in aan welke u kunt openen in uw AutoCAD software. Tijdens het werken in AutoCAD geeft de e-learning tool aan welke modules uit de training aansluiten bij uw handelingen. Zo leert u dus precies hetgeen wat u nodig heeft!

Online AutoCAD cursussen voor beginners én gevorderden

Onze AutoCAD e-learning cursussen zijn geschikt voor zowel beginnende Autodesk gebruikers evenals ervaren gebruikers. Beginnende CAD engineers en modelleurs adviseren wij echter om onze e-learning cursussen te combineren met een klassikale training.

 

Met onze e-learning cursussen heeft u maximale flexibiliteit