Virtual Reality als oplossing binnen uw organisatie

Overtuig klanten en opdrachtgevers met Virtual Reality oplossingen. Zo is een architectenbureau dankzij VR in staat om zijn klant een virtuele rondleiding te geven in het ontwerp. Hiermee kan de klant al in de ontwerpfase zien en ervaren hoe de woning of het utiliteitsgebouw eruit komt te zien. Een andere toepassing van VR is het virtueel inrichten van fabriekshallen met diverse machines, transportbanden en andere zaken. Door de slimme Virtual Reality aanpak van Cadix kunnen deze fabriekshallen virtueel bekeken en aangepast worden, al vóórdat er gebouwd, gesloopt of heringericht wordt. Virtual Reality zorgt er op deze manier voor dat faalkosten gereduceerd worden en dat er bij de uitvoerende werkzaamheden geen moeilijke, dure en onpraktische oplossingen bedacht moeten worden.

De wereld van Virtual Reality is continu in ontwikkeling en hierdoor ontstaan er steeds meer nieuwe mogelijkheden en toepassingen. Cadix is doorlopend bezig met het onderzoeken van nieuwe mogelijkheden met betrekking tot Virtual Reality. Zo is Cadix bezig met ontwikkelingen op het gebied van de mogelijkheden om clashes te visualiseren met behulp van Virtual Reality.

Virtual Reality tijdens onze cursussen

Virtual Reality wordt veelvuldig toegepast tijdens onze CAD cursussen. Hiermee beleven onze cursisten een hele nieuwe dimensie van leren. Een huis op de computer ontwerpen is één ding, maar dat u vervolgens ook digitaal door uw eigen ontwerp heen kan lopen; dat geeft geheel nieuwe ervaringen en inzichten.

Bekijk ons cursusaanbod

Creëer indrukwekkende visualisaties met Twinmotion, Enscape of Lumion

Verken uw Revit model in Virtual Reality met software als Twinmotion, Enscape of Lumion. Deze software geeft u de mogelijkheid om te bewegen in het model door het gebruik van room-scale Virtual Reality; u kunt hierbij echt fysiek door de ruimte lopen. Bekijk de impact van licht en schaduw op uw ontwerp door de tijd of het jaargetijde te veranderen. Laat uw klanten het project beleven in een interactieve virtuele omgeving.

Ook Virtual Reality toepassen binnen uw projecten?

Het is mogelijk om gebruik te maken van de VR apparatuur van Cadix, zodat u zelf Virtual Reality kunt inzetten om uw klant te overtuigen van het ontwerp. Voor meer informatie kunt u contact op nemen via info@cadix.nl of via 088 2600 800.

Luuk Huisman
Luuk Huisman, Directeur

Ik help u graag verder

Neem gerust contact met mij op.