BIM 360: Efficiënt samenwerken in de bouw

BIM 360: Efficiënt samenwerken in de bouw

BIM 360: Efficiënt samenwerken in de bouw

Bouwprojecten bestaan vaak uit complexe processen die kunnen leiden tot miscommunicatie, ontwerpfouten door verkeerde communicatie of dubbele onnodige werkzaamheden. Hoe groter het aantal onderaannemers, betrokken partijen en projectleden, hoe groter het risico op fouten en hoe hoger het risico op hogere kosten.

Met BIM 360 geeft u uw team de tools in handen om samen te werken aan uw bouwproject. U versnelt de doorlooptijd, bespaart kosten en reduceert projectrisico's. BIM 360 is cloud-software die de kwaliteit van de bouwprojecten verbetert door per fase van het project kritieke processen te ondersteunen. Werk dus efficiënter en verbeteren de kwaliteit met BIM 360!

Samen delen en communiceren

BIM 360 bevat onder andere oplossingen voor een betere samenwerking tijdens het ontwerpproces, de documentatie en de controle van ontwerpen. Maar óók de pre-constructie en de kwaliteitscontrole. Dankzij een intuïtieve weergave en één centrale database is BIM 360 gemakkelijk in gebruik. Bij BIM 360 draait alles om correcte informatie.

BIM 360 platform

BIM 360 is het platform om efficiënter samen te werken aan BIM-projecten. Met verschillende oplossingen kunt u samenwerken vanaf de ontwerpfase tot en met de beheer- en onderhoudsfase. BIM 360 stroomlijnt de communicatie en centraliseert de data in BIM-projecten. BIM 360 bestaat uit losse modules die u kunt combineren:

  • BIM 360 Design maakt Revit worksharing in de cloud mogelijk. Deze oplossing automatiseert en centraliseert het versiebeheer. Werk met meerdere teamleden tegelijkertijd aan de meest actuele versie van de Revit-modellen.
  • BIM 360 Glue helpt de communicatie tussen ontwerpteams te verbeteren en optimaliseert de workflow. Clashes en coördinatieproblemen maak je met dit pakket direct inzichtelijk.
  • BIM 360 Docs is de cloudoplossing voor documentmanagement van projecten. Met het complete projectteam beheert u alle documenten van ontwerp tot en met uitvoering. Bekijk op een mobiel of tablet altijd de meest actuele versie van 2D-tekeningen en 3D-modellen.
  • BIM 360 Build helpt om projecten op tijd en tegen hogere kwaliteit op te leveren. Checklijsten vult u volledig digitaal in met uw mobiel of tablet. Wijs incidenten direct toe aan de verantwoordelijke en leg dit automatisch vast in het systeem. Verduidelijk het incident met een foto en markering gekoppeld aan de tekening.
  • BIM 360 Plan helpt u een efficiënte planning op te stellen voor het gehele project en al zijn fases.

Werk efficiënter en verbeteren de kwaliteit met BIM 360