Blended Learning bij Cadix

Blended Learning

Blended Learning is een combinatie van klassikaal leren én e-learning met intensieve begeleiding. Met deze combinatie van leermethode wordt aangesloten bij de hedendaagse ontwikkelingen en trends op gebied van onderwijskunde en techniek. Bij Blended Learning wordt een stukje zelfdiscipline gevraagd, máár Cadix helpt u om ‘bij de les’ te blijven.

Een beetje zelf, en toch gecoacht en getraind!

Bij het blended leerprogramma krijgt u de beschikking over het lesmateriaal van Cadix. U behandelt tijdens ‘zelfstudie’ voorgeschreven e-learning modules en bijbehorende opdrachten. Daarnaast krijgt u een aantal dagen klassikaal les van een gekwalificeerde trainer. U heeft hier ook de gelegenheid eventuele vragen of problemen die u heeft ondervonden bij de e-learning te bespreken met de trainer. Ook zal er tijdens deze Blended Learning cursus één ‘les op afstand’ plaats vinden, waarbij de trainer u ondersteunt op afstand. Na het afronden van de cursus ontvangt u een officieel erkend Autodesk certificaat.

De mix van verschillende leermethoden is zeer efficiënt en effectief!

Wat doet u thuis en wat doet u in het klaslokaal?

U ontvangt voorafgaand aan de cursus een duidelijke lesbrief waarop beschreven staat welke hoofdstukken en opdrachten u thuis en in het klaslokaal behandelt. Onze doelstelling is, net als bij een ‘gewone’ klassikaal training, dat u aan het einde van het traject beschikt over de kennis en vaardigheden om zelfstandig met de software te kunnen werken.

 

Onze Blended Learning cursussen

Wilt u deelnemen aan een Blended Learning cursus? Wij bieden (momenteel) de volgende cursussen:

  • AutoCAD Basis - Blended Learning
  • Inventor Basis - Blended Learning
Schrijf u direct in!