Volg gratis een CAD training bij Cadix.nl

Subsidie via het UWV

Gratis een CAD training volgen?

U kunt helaas geen aanspraak meer maken op de UWV-scholingsvoucher!

Er is veel gebruik gemaakt van de mogelijkheid om een scholingsvoucher aan te vragen. Dankzij deze scholingsvoucher was het mogelijk gratis een CAD training te volgen. Het budget is echter snel opgegaan. Vanaf 3 maart 2017 heeft het daarom geen zin meer om een scholingsvoucher aan te vragen. Aanvragen die na 3 maart bij het UWV binnenkomen worden afgewezen. Meer informatie over de scholingsvoucher leest u op de website van het UWV.

Een CAD training vergroot uw kans op een baan. CAD kennis is voor veel werkgevers een pre of zelfs een vereiste!

Heeft u een opleiding nodig voor uw nieuwe baan?

Heeft of krijgt u binnenkort een WW-uitkering en heeft u voor uw nieuwe baan een opleiding nodig? Maak dan gebruik van de subsidie Brug-WW. Met deze regeling kunt u zich bij een nieuwe werkgever later omscholen met behoud van uw WW-uitkering. Met deze subsidie neemt een werkgever u in dienst. U kunt dan naast uw WW-uitkering uw nieuwe baan combineren met een opleiding die u nodig heeft voor deze baan. Uw werkgever betaalt salaris over de uren die u werkt. Voor de uren die u besteedt aan uw opleiding, houdt u uw WW-uitkering.

Om gebruik te maken van deze regeling gelden de volgende voorwaarden:

  • U heeft, of krijgt binnenkort, een WW-uitkering.
  • U gaat een opleiding volgen die u nodig heeft voor uw nieuwe baan.
  • Tijdens de opleiding werkt u minstens acht uur per week bij de nieuwe werkgever.
  • De nieuwe werkgever belooft u in dienst te nemen na afloop van de opleiding. Deze baangarantie moet minstens zes maanden duren.

Lees meer op de website van het UWV.

Hoe vraag ik deze subsidie aan?

Neem voor het aanvragen van de Brug-WW vergoeding contact op met onze adviseur Harold Kramer (h.kramer@cadix.nl). Cadix werkt nauw samen met het UWV en wij zorgen er dan ook voor dat uw aanvraag snel en correct bij het UWV wordt ingediend.

Vraag meer informatie aan!

  • Laat uw e-mailadres achter en ontvang meer informatie per mail.